Csongrád és környéke

2017.11.20. 19:16

Rendbe teszik a fürdőbérletek árát Csongrádon

Azért drágább a két, féléves fürdőbérlet Csongrádon, mint az egész éves, mert az előző intézményvezetés nem fordított kellő figyelmet arra, hogy arányosan változzanak az árak. Ez az álláspontja a közmű kft. - ez alá tartozik a létesítmény - igazgatójának, Szabóné Fábán Máriának.

Munkatársunktól

A vendégek jelzése nyomán a tarifákra [namelink name="Fábián György"] képviselő kérdezett rá a közelmúltban. A csongrádi fürdő internetes felülete szerint a teljes árú éves felnőtt bérlet ára 105 ezer  forint, a féléves 60 ezer – ebben az esetben tehát jobban megéri az egész évre megváltani a belépőt.


A kedvezményes – ezt diákok és nyugdíjasok vehetik igénybe – bérletek esetében viszont valóban van némi ellentmondás: hat hónapra 40 ezer, teljes évre a várt 80 ezer helyett 85 ezret tüntetnek fel. A kistérség lakosai mindegyik árból további 20 százalék kedvezményt kapnak, azokat a tarifákat rendben találtuk.


Szabóné Fábián Mária szerint az önkormányzat folyamatosan kérte a díjak csökkentését, a pontos egyeztetés feltehetőleg elkerülte a korábbi vezető figyelmét. Januártól rendbe teszik az árakat, ígérte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!