Csongrád és környéke

2019.06.06. 22:05

Taroltak a kézisek a csongrádi sportdíjátadón - fotók

A Magyar Király dísztermében adták át a városi elismeréseket a jó tanuló - jó sportolóknak, az eredményes sportolóknak, az év szupercsapatainak, valamint a sportszakmai elismerések is gazdára találtak.

M.A.

Negyvenkét diákot jó tanuló – jó sportoló elismeréssel, huszonegy tanulót pedig Eredményes sportoló címmel jutalmaztak. Az év szupercsapata díjat idén kilenc gárda érdemelte ki, itt a kézilabdázók, a vízilabdázók és a focisták is jeleskedtek.

Taroltak a kézisek a csongrádi sportdíjátadón - GALÉRIA. Fotó: Majzik Attila


Az est csúcspontja a sportszakmai díjak átadása volt. Év sportolója címmel tüntette ki a város Ötvös Ádám ultrafutót, aki legutóbb Rakonczay Gáborral futotta keresztbe az országot. Az év ifjúsági sportolója Török Fanni, az NB I-es Békéscsaba NKSE kézilabdázója lett, mellette Kozma Bettina, a Victoria Fitness SE Európa-bajnok sportolója, valamint Kovács Márton Soma triatlonos kapta meg a díjat. Az év edzőjének Losonc Lászlót választották, aki bajnok lett az ifi lány kézilabdacsapattal. A testnevelési és sportdíjat idén ketten érdemelték ki, Ötvös József testnevelő tanár és Hegedűsné Szikszai Márta kézilabdaedző lett a kitüntetett.


 

Címkék#Csongrád

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!