Csongrád és környéke

2014.05.26. 21:57

Új kiadványban mutatják be Csongrádot

Csongrád - Korábban volt már a várost és a környék értékeit bemutató prospektus, a csongrádi városkép nkft. azonban nemrég – éppen jókor, a turistaszezon kezdete előtt – egy egészen újszerű imázskiadvánnyal jelentkezett.

Munkatársunktól

Mindent Csongrádról

A delmagyar.hu hivatalos csongrádi Facebook-oldala, nem csak csongrádiaknak!

– A kiadvány egy öt elemből álló sorozat első része. Később majd például az épített örökséget és az aktív turizmusban rejlő lehetőségeket is megjelenítjük. A nemrég megjelent első kötetben már látható a város új arculatának egyik eleme, egy logó – magyarázta a társaság ügyvezetője, [namelink name="Molnár Ákos"].

Egy egységben, körbe foglalva azt szerették volna kifejezni, hogy Csongrád egy természet és víz által körülölelt, szerethető város. Elsősorban a településre érkező turistáknak szánják, a színes sajtótermék olyan fejezetekből áll, mint Örökségünk, Csongrád ízei, vagy Fesztiválok.

Úgy véli: egy város arculatát, ismertségét felépíteni hosszú folyamat, ők is egy többéves periódusban gondolkodnak. Hasonlóan hosszú távra terveznek a belvárosi halászházakkal kapcsolatban. Korábban megírtuk: ezeket áprilistól a cég gondozza, a város a hét ingatlanra 50-60 milliót költ. Molnár Ákos elmondta: első lépésként virágosítanak, később mesterségbemutatót, ezt követően vendéglátóhelyet szeretnének ott létrehozni.

Molnár Ákos az új kiadvánnyal. Elsősorban turistáknak szánják. Fotó: Králik Emese

Molnár Ákos az új kiadvánnyal. Elsősorban turistáknak szánják. Fotó: Králik Emese

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!