Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

123 millió a csongrádi ipari parkra

Csongrád - 123 millió forintos beruházással fejleszti a csongrádi ipari park infrastruktúráját az önkormányzat – jelentette be tegnapi sajtótájékoztatóján Bedő Tamás.
A polgármester szerint bár kevésbé látványos munkáról van szó, mégis ez az elmúlt évek egyik legfontosabb fejlesztése, mert munkahelyteremtő vállalkozások betelepülését segíti. A projekt költségeinek felét uniós támogatásból fedezik. A program részeként felújítják és bővítik az ipari park villamosenergia-hálózatát, kiépül a csapadékvíz-elvezető rendszer, a közvilágítás, és fejlesztik a gázszolgáltatást. Azért van szükség a közművek korszerűsítésére, mert az elmúlt években ide költözött – összesen több mint 100 új munkahelyet teremtő – kisvállalkozások igényei megnőttek, és még újabb cégek vásárolhatnak telket az egykori laktanya területén, és annak szomszédságában. Bedő Tamás hozzátette, tavaly 6 hektár földet vásárolt itt a város, hogy nagyobb beruházók számára is tudjon területet ajánlani az önkormányzat.

Olvasóink írták

 • 4. keletaru 2010. október 02. 15:52
  „lapszemle:-( Ahol még újságot is küldenek arról mennyi támogatást , s mennyivel többet költenek évente s ezt állítják fejlődésnek ??? Ott mit várunk ?! Épp az ellenkezőjét kellet volna írni , " mint " állítják fejlődőnk. Már csak ennyien állnak, itt ilyen meg ilyen segélyért . Nem pedig azt milyen ütemben" nő " ezen kifizetések száma . Na de itt ez is a cirkusz része . A legnagyobb szégyennek tartom a település volt és jelenlegi vezetőitől eddig juttatták ezt a települést . Mellesleg megint sikeres lett a kerek-medence újítása, kényszermunkások becsületes seben meg csinálták volna . Na de itt ezt is lehet . Üdv Kuci”
 • 3. lapszemle 2010. október 02. 15:22
  „Micsoda Önbizalom az ünnepségen még ott virított a szépséges politikai tanácsadónő is, mint hogy ürítené az íróasztalát.”
 • 2. keletaru 2010. október 02. 12:28
  „Akkor ebből a pénzből a ipari park körforgalma is restaurálva lesz , tudják használni a kamionok ! Vagy csak legyen neve a gyereknek , félvállról mindent ....választások előtt két nappal semmi sem drága ..Üdv Kuci”
 • 1. Damokles 2010. október 02. 09:16
  „Bedő-Hagyó-Gyurcsány-Zuschlag=MSZP”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

November közepétől autózhatunk a csongrádi elkerülő úton

Csütörtökön megkezdődik a műszaki átadás-átvételi a 451-es főút Csongrádot elkerülő szakaszán, de a 4,5 kilométeres új utat csak november derekán vehetik birtokba az autósok. Tovább olvasom