Délmagyar logó

2019. 03. 23. szombat - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

Ajándék az iskolai mosdókba

Csanytelek - Több százezer forint értékű higiéniai termékeket adtak át tegnap a csanyteleki Szent László Általános Iskola vizesblokkjaiban a CWS-Boco Hungary Kft. jóvoltából.
A svájci tisztasági termékeket forgalmazó cég a csanyteleki mellett a békéscsabai 10. számú, valamint a kecskeméti Széchenyi István Óvoda és Általános Iskolában szerelte fel termékeit. Mint azt tegnap a Szent László iskolában Unger Zoltán kereskedelmi vezetőtől megtudtuk: olyan oktatási intézményeket választottak ki, amelyekben magas a hátrányos és a halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek száma.

Gyorsan megtanulták a kéztörlő-automata használatát. Fotó: Korom András
Gyorsan megtanulták a kéztörlő-automata használatát.
Fotó: Korom András

A csanyteleki iskola diákjai egyelőre egy évre kapták meg a szennyfogó szőnyegeket, habszappantartókat, kéztörlő-automatákat. Unger Zoltán hozzátette: az eszközök felszerelésével nemcsak az iskolai mosdók higiéniáját biztosítják, de azt is remélik, hogy valamennyi diák számára természetes lesz azok használata.

Olvasóink írták

  • 2. sr 2011. február 08. 12:07
    „Csak nem lopják el addig!?”
  • 1. trixico 2011. január 30. 14:49
    „Örülünk neki!Csak becsüljék meg a diákok ezt a higiéniai rendszert, ezzel is fejlődött legalább a suli mosdója.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kisteleki mintát követ a csongrádi rendelőintézet

A kisteleki járóbeteg-szakellátást szervező szegedi cég veszi át február elsejétől a csongrádi rendelőintézet működtetését. Tovább olvasom