Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Az Összefogás Csongrádért jelöltje Kurucz Ferenc

A magát függetlennek való, de szükségszerűen más politikai erőkkel együttdolgozni hajlandó Összefogás Csongrádért Egyesület tegnapi összejövetelén döntött arról, hogy Kurucz Ferencet, a város korábbi rendőrkapitányát kéri fel a szervezet polgármesterjelöltjének.
A magát függetlennek való, de szükségszerűen más politikai erőkkel együttdolgozni hajlandó Összefogás Csongrádért Egyesület tegnapi összejövetelén döntött arról, hogy Kurucz Ferencet, a város korábbi rendőrkapitányát kéri fel a szervezet polgármesterjelöltjének. A város megtartó erejének megőrzését célul kitűző egyesület ügyvezető alelnöke, Murányi László lapunk kérdésére elmondta, tagságuk osztja azt a véleményt, hogy a város életének, jövőjének alakulását meghatározza a polgármester személye. Ezért olyan embert akarnak jelölni, konszenzuskereső hozzáállásával lendíthet a Tisza-parti település jelenlegi helyzetén, tette hozzá.

– Megtisztelő a feladat – reagált érdeklődésünkre Kurucz Ferenc. – A legfontosabb dolog, amit el szeretnénk érni, hogy az azonos nézeteket valló csoportosulások összefogjanak a város érdekében. Éppen ezért megkerülhetetlen a párbeszéd kialakítása Csongrád meghatározó személyiségei és szervezetei között – tette hozzá Békéscsaba korábbi jegyzője.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tizenhét év – hét kábítószerdílernek

Hét fiatalt összesen tizenhét év fegyházbüntetésre és 17 hónap felfüggesztett börtönre ítélt… Tovább olvasom