Délmagyar logó

2019. 06. 26. szerda - János, Pál 21°C | 32°C Még több cikk.

Az ötödik esküvőkiállítást rendezték Csongrádon

Újra megtelt a csongrádi művelődési központ a hét végén: ötödjére rendezték meg a Menyasszony, vőlegény, de szép minden című kiállítást, amelyet ezúttal lapunk kiadójának igazgatója, Pap Klára nyitott meg. Jegyesek, örömanyák és lányaik minden részletre kiterjedően megálmodhatták az életre szóló ceremóniát – a kínálat bősége még a város legismertebb vőlegényét, Bedő Tamás polgármestert is meglepte.
Ismét sok érdeklődőt vonzott a kiállítás és vásár, ahol minden esküvői kellék megcsodálható volt. Fotó: Bíró Dániel
Feltehetően a nászéjszakához is tudtak volna tanácsot adni a Csongrádon ötödik alkalommal megrendezett kiállításon és vásáron, annyi esküvőhöz, lakodalomhoz és azok előkészítéséhez, lebonyolításához értő szakember állt rendelkezésre két nap erejéig a művelődési központban. Talán a termékenységet szimbolizáló rizs volt az egyetlen, amiből nem volt akkora választék, hiszen csak főtten, az alkalomhoz illő ételkülönlegességek körítéseként volt fellelhető, de aki mennyasszonyi tortát, esetleg utóbbi vonalait követő csokiszökőkutat, fenséges ünnepi terítéket, esküvői meghívót, fotóst, mesés ruhakölteményt, éppen divatos öltönyt, és az egész hacacárét felturbózó léggömb-kompozíciókat akart magának, illetve párjának, esetleg menyének, vejének választani, könnyű szívvel megtehette.

– Küldetést teljesítenek azok a vállalkozók, akik immár ötödik éve, minden télen részt vesznek ezen a rendezvényen, és szolgáltatásaikkal biztosítják, hogy egy méltán ünnepelt társadalmi esemény rangja és fénye a jövőben is megmaradjon – mondta megnyitóbeszédében lapunk kiadójának igazgatója. Pap Klára elárulta, ha most készülne frigyre lépni, biztos tudna választani a kellékfelhozatalból, aminek bősége még az őt körbekísérő házigazdát, a város legismertebb gyakorló vőlegényét, Bedő Tamás polgármestert is meglepte. A lapunk által támogatott kiállítás létjogosultsága kapcsán hozzátette: a vásár töretlen népszerűsége a szervezőket dicséri, a siker kezdeményezésük fontosságát igazolja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három év alatt újulhat meg a felgyői hivatal

Csongrád térségének talán legcsúnyább községházája Felgyőn található. Ráadásul amióta megnőtt a… Tovább olvasom