Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 1°C Még több cikk.

Csongrád annyit kap, amennyit kér

Csongrád - A teljes igényelt összeget, azaz a 79 millió forintos önhikis támogatást megkapta a város, mondta Csongrád polgármester, Kőrösi Tibor.
Az önhibáján kívül hátrányos helyzetbe került települések között ez kiemelkedő, fogalmazott a polgármester. – Komoly segítség ez az önkormányzat számára. A települések általában nem a kért összeget kapják meg, hanem annál kevesebbel is be kell érniük. Az, hogy a Csongrád által megfogalmazott igényeket teljes egészében teljesítették, úgy vélem, azt jelzi: a Belügyminisztériumnál is elismerik a törekvéseinket és a gazdaságpolitikánkat. Visszajelzés ez arról, hogy ami nálunk folyik, kiemelkedő – tájékoztatott Kőrösi Tibor. A város az elmúlt két évben rendre a legmagasabb összegű támogatásokat kapta. A pénzt a saját intézményeik számláira fordítják.

Olvasóink írták

 • 8. daffy 2013. január 05. 20:43
  „Ez a pénz is időbe jött,mint segély a putriba.Közvilágítás léte forgott fenn,mert majdnem úgy jártunk,mint Esztergom.Jan 3-ig volt a határidő,de kifizették,úgy néz ki ebből.Már ha ilyen meleg a helyzet,hogy a démász veri a nyálát,akkor már 2-3 hónapos tartozás halmozódott fel,kb. 10-13 milla.”
 • 7. keletaru 2013. január 04. 13:16
  „Ügyes ....... lám lám van aki tud tökét hozni a településnek !! Oda ment és kért ennyi , minek ide "adó"- bevétel ha így is lehet !! Javaslom töröljenek el minden helyi adót , nálunk !!! Értünk , miattunk , nekünk ....hisz meg van a megoldás még ha az utolsó pillanatban is , DE meg van ! Üdv Kuci ( Lévai Attila )”
 • 6. Turul2 2013. január 03. 06:38
  „A polgármester úr nagyon örült a pénznek(még valami tánc szerűt is csinált),mert elmondása szerint még 2 napig lett volna közvilágítás.A város ismét megúszta!Mit csináltak az elmúlt 2 évben a tisztelt vezetőink???????”
 • 5. piccola 2013. január 03. 00:09
  „:((((
  borzasztó rossz üzenet ez...”
 • 4. Asti 2013. január 02. 23:14
  „Miért van az a érzésem, hogy a cikk a csongrádi önkormányzat sajtófelelősének megrendelésére készült? Ez a cikk semmi másról nem szól csupán arról, hogy Csongrádon mintaszerűen mennek a dolgok. Pedig ez nem igaz, - ezt mindenki tudja- még akkor sem, ha a polgármester ezt propagálja. Csongrád nem önhibáján kívül került ebbe a hátrányos helyzetbe, hanem a város vezetése által, és ez igen jelentős különbség.”
 • 3. Norbi56 2013. január 02. 17:22
  „"A pénzt a saját intézményeik számláira fordítják." ... Ez így persze értelmetlen...A pénzt a saját intézményeik kifizetetlen számlának kiegyenlítésére fordítják. Így van értelme...de vajon a jó és felelős gazdálkodás következménye-e ha felhalmozódnak kifizetetlen számlák az intézményeknél ? Azok a szállítók és vállalkozók akik emiatt nem tudnak fizetni az alkalmazottaiknak és az ő szállítóiknak mit szólnak ahhoz, hogy kényszerhitelezői az önkormányzatnak? Ha ez az " "Visszajelzés ez arról, hogy ami nálunk folyik, kiemelkedő ?" Jaj!”
 • 2. natessek 2013. január 02. 14:21
  „Ja, hogy ezt a pénzt pofára osztják, és nem pályázati kritériumok alapján? Aki kiszolgálja a rezsimet, kap alamizsnát? Éljen! Éljen! Éljen! (Tapsolj kopasz, mert elvisz az "ávó"!)”
 • 1. deszka 2013. január 02. 14:08
  „Kőrösi úr valamit nagyon rosszul értelmez!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csongrád ragaszkodik a múzeumához

A könyvtárhoz csatolják a múzeumot, a vezetésével új igazgatót bíztak meg Csongrádon. Az állami normatívákról egyelőre nincsenek hírek, leltár sem készült a tárgyakról. Tovább olvasom