Délmagyar logó

2019. 06. 26. szerda - János, Pál 20°C | 32°C Még több cikk.

Csongrádiaké a szerencse, irány az 1 millió forint!

Csongrádiaké a szerencse, irány az 1 millió forint!
Most hétvégéig tovább 400 ezer forint keresi a gazdáját az 1 milliós különdíj mellett Bors Kapitány játékán, amelyen két Csongrád megyei is nyert.
Valami van a levegőben mostanában Csongrád megyében, ugyanis több helyi lakos is igen mélyen belenyúlt Bors Kapitány kincsesládájába az utóbbi napokban. A deszki Canjavec Béláné négy évtizeden keresztül dolgozott laboránsként, nyugdíjas éveihez nem is jöhetett volna jobban a vagány pénzosztó 200 ezer forintos nyereménye.

- A szavakat nem találom, elképesztően jókor jött számlákra és orvosságokra. A férjem tüdőbeteg, sajnos évek óta nem nyaraltunk, és igen sokba kerülnek a gyógyszerek. A Borsot a kezdetek óta olvasom, szeretem benne, hogy a televízióban hallott híreket sokkal részletesebben el tudom olvasni -lelkendezett a nyugdíjas asszony.

Hasonlóképpen látja a csongrádi Dr. Pigler Lászlóné, aki szintén 200 ezer forinttal lett gazdagabb. Az asszony gyógypedagógusként dolgozott nyugdíjazásáig, férje pedig pszichiáter.

- Egy egzotikus utazásra gyűjtünk a férjemmel, ez a nyeremény sokkal közelebb vitt minket a célunkhoz. Nyugdíjasként élvezzük a mindennapokat, rengeteg jó rejtvény szórakoztat minket a Borsban, miközben az ország aktuális helyzetéről is hiteles információkat kapunk – mesélte.

Látják, a Borsban valódi emberek, valódi készpénzt nyernek. Ezért csak minden nap meg kell venni a lapot, és a címoldalon található matricát feltépni. Ha megtalálta a heti nyerőkódot vagy több matricából össze tudja rakni a nyerőkódot, rögtön telefonáljon, hogy olyan szerencse érje, mint szomszédait. A játék azonban a héten véget ér, úgyhogy fogjanak össze a barátaikkal és fosszák ki közös erővel Bors Kapitány kincsesládáját. A játék azonban itt még nem ért véget: ha beküld három érvényes matricát a Délmagyarországban, vagy a Bors Vasárnap magazinban található nyereményszelvénnyel, akkor öné lehet az 1 millió forintos különdíj.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Taroltak a kézisek a csongrádi sportdíjátadón - fotók

Taroltak a kézisek a csongrádi sportdíjátadón - fotók
A Magyar Király dísztermében adták át a városi elismeréseket a jó tanuló - jó sportolóknak, az… Tovább olvasom