Délmagyar logó

2019. 05. 27. hétfő - Hella Még több cikk.

Gyilkosság után öngyilkosság: agyonverte feleségét, majd kamionnak hajtott

Csongrád - Egy fém tárggyal halálra verte otthonukban a feleségét egy csongrádi férfi, majd kocsiba ült és nekihajtott egy kamionnak.
A gyanú szerint megölte feleségét egy férfi május 23-án este Csongrádon a Kétágú utcában. A férfi a bűncselekményt követően autójába ült, majd a kiskunfélegyházi úton egy kamionnak ütközött. A férfi a helyszínen meghalt, a kamion sofőrjét a mentők kórházba vitték. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

A delmagyar.hu úgy tudja, hogy a házastársak viszonya egy ideje megromlott, gyakran veszekedtek. Csütörtök este a férj - vélhetően féltékenységből - otthonukban úgy megverte a feleségét, hogy az belehalt sérüléseibe. A férfi a szomszédok elmondása szerint valamilyen fém tárgyat is használt. A szülők után két lány maradt árván.

A nyomozás eddigi adatai szerint a 44 éves nő házuk előtt füvet nyírt, amikor szóváltásba keveredett férjével. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette információnkat: az 54 éves férfi egy kézi súlyzó rúdjával bántalmazta feleségét, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. A támadó ezután autójába ült, majd a Kiskunfélegyháza felé vezető úton egy kamion elé hajtott. A mentők már nem tudták megmenteni az életét, a kamion sofőrjét kórházba vitték. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben.

Megölte feleségét, majd kamionnak hajtott - GALÉRIA

Korábban írtuk:

A fehér színű, Ford típusú személygépjármű, amelyet taxiként használt a sofőrje - eddig ismeretlen okból - áttért a menetiránnyal szembeni úttestre, ahol frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő teherautóval. A balesetben a Ford sofőrje az életét vesztette, a kamion sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedett. 

Olvasóink írták

59 hozzászólás
 • 59. Roland1000 2013. május 27. 17:37
  „Fel vagyok háborodva a 47-es kommenten. És felháborodva kérdezem két kisgyermek szülőjeként, hogy miért nem olvasod el Kyra a kommentjeimet az elejétől, mert mindjárt az első kommentem is ellentmond neked, és feltehetően magadból indulsz ki , mert belőlem biztos nem.”
 • 58. Roland1000 2013. május 27. 13:53
  „És az, hogy azt írtam, hogy még szerencse, hogy egy kamionosnak ment neki, nem egy személyautónak, vagy egy kisgyerekeket szállító kisbusznak, az arra vonatkozott, hogy "SZERENCSE A SZERENCSÉTLENSÉGBEN", mert a kamionos túlélte, és csak egy hatalmas autónak volt esélye túlélni ezt a szörnyűséget. A kamionos családja hálát adhat az égnek, hogy ez a bekattant ember nem ölte meg - bár szerintem nem is akarta, mert ha valakit magával akart volna vinni, akkor egy személyautónak hajt neki. Ő csak önmagát akarta megölni, miután megölte a nőt, akit szeretett.

  Kyra, a te szavaidból egyébként az jött le nekem, hogy nem is annyira a szerelemféltés beszélt belőled, mint az anyagi biztonságé. Mert tudod, ha az én páromat előhoznám egy ilyen szituációval kapcsolatban, akkor nem azt írnám, hogy mi lenne velünk, ha ily módon elvesztenénk a fizetését, hanem azt, hogy mi lenne velünk a személye nélkül. Szerelmes nagyon nem lehetsz... A pénznél az ember mindig fontosabb egy normális kapcsolatban.

  Úgyhogy, máskor nem csak az utolsó, ráadásul félreértelmezett komment alapján kell ítélkezni. Egy értelmes embernél nem kell folyamatosan azon törni a fejünket, hogy miképp fogalmazzunk, mert nem a rosszat akarja a szavaink mögé látni, ahogy azt ti teszitek. És attól, hogy ketten értelmezitek félre a szavaimat, sőt félre is akarjátok, attól még nem az van a szavaim mögött, amit ti oda magyaráztok. Százan is lehetnétek, akkor is fel lennék háborodva azon, hogy a taxis nekihajtott egy kamionosnak. És ezt le is írtam. Egyébként nem hármótok miatt írtam meg ezt a kommentet, mert úgysem értitek, amit írok, nem is akarjátok érteni, inkább csak zavar, hogy olyan színben tüntettetek fel, amilyen nem vagyok.”
 • 57. Roland1000 2013. május 27. 13:42
  „16.Csutak! Tótkomlósinak igaza van. Értem én, amit te mondasz, de ennyire ne szűküljön már be az alapból is beszűkült agya senkinek, hogy nincs tekintettel senki másra!Mert tényleg: mi van, ha egy családnak megy így neki, vagy egy 10 kisgyereket szállító kisbusznak... Egy igazi önző állat az ilyen. Miért nem ment a szakadéknak, vagy egy fának? Ha megunnám az életemet, eszembe nem jutna úgy megölni magam, hogy mást, ártatlant is magammal vigyek.

  18. Csutak! Nem akarok semmiféle empátiát tanúsítani egy olyan irányába, aki agyonveri a feleségét, mejd épphogy nem ölt meg valaki mást. Értem, amit írtál, és úgy van, ahogy írtad, de nincs rá mentség és nem is szeretnék vele foglalkozni. Ott van, ahova való és csak a nőt tudom sajnálni, hogy egy ilyennel kötötte össze az életét.

  19.Jozkó! Szerintem mindenki érti Csutakot. Én is értem, és azt is, hogy abban a beszűkült állapotában nem gondol másokra, sőt talán még szándékában is áll magával vinni valakit amiatt a bizonyos személyiségtorzulás miatt - ami itt biztosan fennállt, hiszen képes volt agyonverni a gyerekei anyját -, de a beszűkült agya, személyiségtorzulása a szememben egyáltalán nem enyhítő körülmény.

  És az ominózus 44.Hugika és Helló! Megölt egy nőt!!!! Nem gyújthatnak érte gyertyát? Szerintem nem a gyilkosnak gyújtják a gyertyákat.

  Leírom a gyengébbek - Hugika, Kyra, hello - kedvéért, hogy azt kérdeztem ebben a kommentben, hogy a nőért nem gyújthatnak mécsest? Sőt azt is írtam, hogy szerintem a nő miatt gyújtottak.

  Aztán a 45.És Hugika! A felesége nem elég nagy károsult azzal, hogy meghalt?

  Azaz egyértelmű egy értelmes ember számára, hogy a nőre gondoltam, nem a taxisra.

  És ha valaki a taxisért gyújt mécsest anyaként, apaként, gyermekeként, kollégaként, barátként, akkor had tegye már meg.

  Kyra te meg olvasgasd máskor a korábbi kommenteket is, hogy ne a félinformációk alapján háborogj olyasmiért, olyan elveket tanúsítva másnak, amik nem is léteznek. Na, az előző mondat valószínűleg túl bonyolult lesz neked, de így sikerült. Hugika te detto. Kezet foghattok.”
 • 56. Hugika010 2013. május 27. 12:49
  „Nem vagyok azonos Kyrával... inkább azon gondolkozz, hogy ketten is vagyunk akik hasonlóan értelmezzük az általad leírtakat... minimum ketten. IQ betyár az te vagy, ha nem tudod megfogalmazni,mit is akarsz kifejezni! részemről lezárva...”
 • 55. helló16 2013. május 26. 20:28
  „"44. Roland1000 2013.05.24. 21:37
  Hugika és Helló! Megölt egy nőt!!!! Nem gyújthatnak érte gyertyát? Szerintem nem a gyilkosnak gyújtják a gyertyákat."

  Kedves Roland. A gyertyagyújtás helyszínei: a baleset, ahol a taxis befejezte ámokfutását, valamint a taxiállomás, ami a munkahelyére utal. Már bocsi, de mindkét helyszín a gyilkosra utal. Az áldozatért a háznál gyújtanak gyertyát, ahol meghalt.

  "54. Roland1000 2013.05.26. 19:50
  Kyra! Ha a rosszindulat fájna, akkor ordítanál. Azért írtam, mert szerencsére így a kamionos túlélte, ha egy személyautósnak megy, akkor az abban ülők is mind meghalnak. Muszáj mindenkiben a rosszat, a gonoszat keresni? Unatkozol, kicsi csillag.Olvasd már el a kommentjeimet kicsit nagyobb figyelemmel! Ha már valakinek mindenképppen neki akart hajtani, akkor jobb egy kamion, mert a sofőr így életben tudott maradni"

  Mi az a cinikus megjegyés, hogy a kamionos túlélte? MÉG SZERENCSE!. De mi van a lelki megrázkódtatással? Mi van ha ezek után képtelen autóba ülni és vezetni, holott ez a megélhetési forrása? Akkor is így nyilatkoznál, ha te lettél volna a sofőr, vagy esetleg egy közeli hozzátartozód? Nagyon okosnak képzeled magad, ahogy osztod itt az észt a hozzászólóknak :(. Gyenge szövegértési képessége nem Kyrának van, hanem Neked.”
 • 54. Roland1000 2013. május 26. 19:50
  „Kyra! Ha a rosszindulat fájna, akkor ordítanál. Azért írtam, mert szerencsére így a kamionos túlélte, ha egy személyautósnak megy, akkor az abban ülők is mind meghalnak. Muszáj mindenkiben a rosszat, a gonoszat keresni? Unatkozol, kicsi csillag? Olvasd már el a kommentjeimet kicsit nagyobb figyelemmel! Ha már valakinek mindenképppen neki akart hajtani, akkor jobb egy kamion, mert a sofőr így életben tudott maradni. Érted? Írjam még körbe? Te is egy tipikus magyar vagy. Le sem tudnád tagadni.

  És ha vennéd a fáradtságot, és nem csak egy kommentet olvasnál el, és nem akarnád azt szándékosan félremagyarázni - vagy csak gyengék a szövegértési képeségeid? -, akkor nem írnál olyan bődületes , felháborodott kommentet, amit írtál.

  Korábban ízt artam, hogy a szakadékba kellett volna mennie, nem egy kamionosnak, hogy mást is magával vigyen a sírba. Fel vagyok háborodva azon, amiket irkálsz.

  Te, aki mellesleg azon nyavalyogsz, hogy amennyiben a férjeddel történne valami, akkor anyaguilag nehéz helyzetbe kerülnétek. Én meg ezen vagyok felháborodva.

  Hugika, szerintem te azonos vagy Kyrával. Két ilyen IQ-betyár egyszerre nem tévedhetett erre..., akik így félremagyarázzák az ember szavait.”
 • 53. spenotvirag 2013. május 25. 12:41
  „Két nagyon jó kollégám elment. Mindkettő értékes volt a maga módján és mindkettő nagyon hiányzik. Az, hogy mi volt közöttük, az a magánélet és sajnálatos, hogy így kellett ´megoldódnia´. Ami megtörtént, azon nem lehet változtatni. Talán meg lehetett volna előzni, talán nem kellett volna ennek történnie, talán jobban kellene figyelnünk egymásra, talán jobban meg kell értenünk, hogy ki mit kommunikál. Az, hogy ki mit gondol és kiért mikor gyújt gyertyát, mindenkinek a magánügye. A két embert mindenki máshogy ismerte, az adott helyzetet máshogy ítélhette meg.
  Történt az, ami tragédia és nem visszafordítható. Sajnálom azt a két embert, akik elmentek és akik nem tudták megoldani privát problémájukat, sajnálom azokat az ´ártatlanokat´ (és nem csak a kamionsofőrre gondolok), akik belecsöppentek.
  Ezzel együtt részvétem és részt veszek akik érintettek. Nézzünk előre és segítsünk azokon, akik masszívan részesei és tudunk a jövőjükön segíteni. Segítsük a lányokat és segítsük a családot, ahelyett, hogy feltételezések alapján véleményekkel harcolunk. Segítsünk emberek, ne kövezzünk! Segítsük azokat, akik ártatlanok és nem tehetnek semmiről, de ne feledkezzünk meg arról, hogy egyedül nehezen megy, bármit is ´véleményít az ország´.
  Nem csak anyagi segítség létezik, hanem irgalom és együttérzés is. Érezzetek, gondoljatok, képzeljétek magatok ebbe a helyzetbe. Tegyétek félre a múlt iránti szubjektív rosszindulatot és gondoljatok arra, hogyan lehet segíteni, javítani olyan jövőkön, akik mindennek áldozatai.
  Véleménye mindenkinek van, együttérzése csak keveseknek (ez nagyon látszik a hozzászólásokból is). Itt most szerintem hagyjátok abba a kövezést és inkább építsetek.
  Nem gyújtok gyertyát, nem ítélek el senkit, de ha tudok tenni azokért akik még itt vannak és kell a segítség, akkor teszek is, szerintem csatlakozzatok.
  NI”
 • 52. DMagóg 2013. május 25. 12:37
  „50.lukrecia 2013.05.25. 10:07: "SZVSZ. a médiának erről nem szabadna beszámolnia."
  Bölcsebb dolog homokba dugni a fejünket? Vagy szembenézünk a tényekkel, s megpróbáljuk kezelni? Igen, vannak új kihívások, ám azok elhallgatása károsabb, mint a szembenézés, s később még nagyobbat robban!

  "A médiának csak a siker , a pénz számít.´
  Szenzációhajhászók! Ilyenek!
  Nem az öngyilkossági tudósításokat, az öngyilkosságokat kell csökkenteni!”
 • 51. Hugika010 2013. május 25. 10:15
  „44. Roland1000Megölt egy nőt!!!! Nem gyújthatnak érte gyertyát? Szerintem nem a gyilkosnak gyújtják a gyertyákat.

  ---hát akkor kiért??? a kérdésedben benne van a válasz... megölte --- nem gyújtanék...

  nagyon remélem hogy az asszonyért gyújtották, bár nem Ő volt a taxis!!! károsultnak azt lehet nevezni, aki életben van.... a feleség az áldozat!!!! kár hogy nem a kamionnak hajtással kezdte ezt a szörnyűséget, bár inkább betonoszlopnak hajtott volna... vagy inkább nyugodott volna le...
  sajnos nem lehet már ezen változtatni, mert hogy mi lett volna a jobb, már mindegy. de az biztos, a megelőzés lett volna a legfontosabb!!! de persze orvoshoz nem fordult, mert ő úgy érezte normális... pedig egy ilyen ember nem az...”
 • 50. lukrecia 2013. május 25. 10:07
  „SZVSZ. a médiának erről nem szabadna beszámolnia. Sajnos ott tartunk az agresszív PC játékokat is betiltanám. Két gyermekem közül aki a harci játékokon nőtt fel (sajnos neki engedtük) azt veszem észre rejtett agresszió bujkál benne néha.
  Az ember agya egy számítógép, mely sorozatos inputok beviteléből alakítja ki gondolkodását, akár spontán viselkedését.
  Ha ennyi agressziót viszünk mindig csak befele, ne csodálkozzunk, hogy a "levezetés" ha spontán is, néha ilyen filmbeli szakaszokra hasonlít.
  A médiának csak a siker , a pénz számít.”
 • 49. DMagóg 2013. május 25. 08:34
  „A jelenségről beszélni kell! Megelőzni lehetetlen és sajnos az ember tehetetlen. Mégis meg kell próbálnunk!
  A jelenség -személyektől független- elemzése nem magánéleti vájkálódás!
  Már az is tanulságos, hogy ki miként ítéli meg a -sajnos- létező jelenséget.
  Próbálunk együtt gondolkodni, még akkor is, ha igen eltérően ítéljük meg a jelenséget.
  Hasznos, nem hasznos? Nem tudom. De nem dughatjuk homokba a fejünket!
  Hogyan vehetjük észre, mit tehetünk? Az együttérzés kevés!”
 • 48. zest 2013. május 25. 05:52
  „Az itt fórumozó pszichológus és pszichiáter ´szakértőknek´ ajánlom ennek - az általam - tegnap este látott filmnek a megnézését. Csak erős idegrendrendszerrel rendelkezők részére ....
  http://www.youtube.com/movie/alexandras-project
  http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/184235/alexandra-s-project-hu

  A gyászoló családtagoknak őszinte részvétemet”
 • 47. Kyra1980 2013. május 24. 22:30
  „Roland1000 "szerencse egy kamionosnak ment"???????? ezt Te komolyan mondod???? Mert az Én Férjem kamionosként nem ember Ő meghalhat, megsérülhet, nyomorék maradhat mert egy ilyen ....nem is tudom minek nevezzem, nem tud jobbat kitalálni??? Ez nagyon jó...komolyan döbbenet, hogy a kamionos nem számít....egy KAMIONOS FELESÉG, és KAMIONOS FÉRJ, EGY 7 ÉVES KISFIÚ ÉS 17 HÓNAPOS KISLÁNY -EGY BOLDOG CSALÁD KÉRDEZI EZT TŐLED ??????FELHÁBORÍTÓ...”
 • 46. Kyra1980 2013. május 24. 22:23
  „Én kamionos feleség vagyok, két pici gyerekünk van...úgy érzem semmitől nem félünk, csak attól, hogy egyszer baleset történik.A Férjem mindent megtesz azért hogy ne, amikor itthon van is törekszik, pihenni, töltődni és pótolni azt az időt amit nem lehet itthon..komolyan nem szeretnék durva lenni, de abba nem gondolt bele ez az ember (bár nem hiszem megérdemli ezt a jelzőt!) hogy a vezető is meghalhat, mert neki nincs jobb ötlete, mint egy kamionnak menni? Hogy olyan sérülést szerezhet amiből sose épül fel fizikailag? Lelkileg meg nem is érdekes hogy éli meg? Nekünk az Ő keresete a bevételünk nagy része, ha ez kiesik minden takarékosség ellenére nehéz helyzetbe jutunk, nem beszélve arról, hogy min megy keresztül mire tisztázza Magát! Hogy van egy embernek mersze ahhoz, hogy egy másik embert belekeverjen a magánügyeibe.Őszintén kérem akinek ilyen szándéka, hogy maga ellen fordul, az tegye meg egyénileg, de ne nyomorítson meg olyan embereket akinek jó és szép Életük van! A Gyerekeit őszintén sajnálom, és a KAMIONOS családját is!!!”
 • 45. Roland1000 2013. május 24. 21:38
  „És Hugika! A felesége nem elég nagy károsult azzal, hogy meghalt?”
 • 44. Roland1000 2013. május 24. 21:37
  „Hugika és Helló! Megölt egy nőt!!!! Nem gyújthatnak érte gyertyát? Szerintem nem a gyilkosnak gyújtják a gyertyákat.”
 • 43. Roland1000 2013. május 24. 21:34
  „X_Y, leírom újra: Egy vasrúddal 5 másodperc alatt agyon lehet verni egy nőt és további 10-20 másodperc alatt el lehet hajtani a helyszínről. Tényleg azt várod a rendőröktől, hogy fél perc alatt kint legyenek a helyszínen?

  Csutak? Mi az, amiről olyan baromira unintelligens módon vélekedünk? Van egy olyan sanda gyanúm, hogy bevállaljuk...

  Erzsika! Hogy te milyen édesen fogalmazol. Na igen, bocsássanak meg egymásnak ott, ahol vannak! Itt nem lehetett volna élve másképp? Na igen, itt éppúgy nem számítottak a gyerekek, mint ahogy Erőss Zsolt esetében sem.”
 • 42. Hugika010 2013. május 24. 21:04
  „38-cal értek egyet... egy olyan emberért gyújtanak gyertyát aki ilyen szörnyűséget csinál???? hát végezzen magával, ha annyira akar... de nem ez volt a célja... azt nem tudta volna elviselni, ha az asszony tovább él...
  a legnagyobb károsultja ennek az egésznek a két lánya és a vétlen autós. nagyon örülök, hogy éppen akkor nem én jártam arra!!!!!! ki tudja mennyi ilyen elmeháborodott jár az utakon nap mint nap....”
 • 41. queenmargareth1 2013. május 24. 20:40
  „40. ceruza2012 2013.05.24. 20:20AZ ÁLLAMNAK még nagyobb!”
 • 40. ceruza2012 2013. május 24. 20:20
  „Én csak azt szeretném, ha nem kapna nagy nyilvánosságot MINDEN hasonló elmeháborodott cselekmény. Beszélni kell róla, sőt. Inkább az a gond, hogy a problémákat a családban nem tudják megbeszélni a hasonló beteg emberek és ha olvasnak egy ilyen cikket vagy még többet, akkor beindulhatnak olyan beteges lelki folyamatok bennük, amelyek hasonló tragédiákat okozhatnak. A médiának nagy a felelőssége.”
59 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Családi tragédia Csongrádon: két lány veszítette el szüleit

Megölte a feleségét, majd magával is végzett csütörtök este egy csongrádi taxis. A férfiról egy szomszéd azt mondta: nem volt indulatos ember. Tovább olvasom