Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Hamarosan Csongrádra költözik Popey

Csongrád - Hamarosan Csongrádra költözhet Sinka "Popey" Zsolt - az erőember nevéhez számos Guinness rekord kapcsolódik.
Ha valaki korábban Csongrádon nem tudta volna ki az a Popey, az március 16-án, a Makk Marci Egészségnapon személyesen is találkozhatott az erőemberrel. Ahogyan beszámoltunk róla, Sinka Zsolt aznap Csongrádon vitte véghez sikeres Guinness rekord kísérletét, amiben élő láncszemként tartott össze két több száz lóerős drift autót, hosszú másodpercekig.

Hamarosan Csongrádra költözik Popey - GALÉRIA

Mindent Csongrádról

A delmagyar.hu hivatalos csongrádi Facebook-oldala, nem csak csongrádiaknak!

 
Akkor azt mondta a közönségnek, hogy már félig csongrádiként döntötte meg korábbi rekordját. Erről a kijelentéséről kérdeztük Popey-t. – Jelenleg Szegváron élek a nejemmel, Mónikával, és 2 és fél éves kislányunkkal, Dottival. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy azt csinálhatom, amit szeretek, de ez a munka sok utazással is jár. Jelenleg Szegvár, Szentes, Budapest és Csongrád között ingázom folyamatosan. Az elmúlt hónapokban megkerestem Kőrösi Tibort, Csongrád polgármesterét, hogyan tudnánk együttműködni a jövőben. Az ígéret szerint segítenek a családomnak megfelelő albérletet találni Csongrádon, én pedig népszerűsíteni fogom a várost – mondta el az erőember.

Zsolt táplálkozás tanácsadással és egészséges életmódra neveléssel is foglalkozik, amit szeretne megismertetni a csongrádi gyerekekkel, az óvodásoktól a középiskolásokig. – Nagyon fontosnak tartom, hogy minden gyermek idejekorán megismerje és megtanulja a mozgás, a sportolás, az egészséges életmód fontosságát. Minél kisebb korban kezdik el a rendszeres sportolást, annál egészségesebbek és erősebbek lesznek felnőttként is.

Kérdésünkre, miszerint készül-e a közeljövőben egy újabb rekordkísérletre, határozott igen volt a válasza. - Ilyen dolog még nem volt Magyarországon - tette hozzá sejtelmesen Sinka „Popey" Zsolt.

Olvasóink írták

  • 2. Vanessa26 2013. április 22. 21:58
    „Sok szerencsét a csongrádi költözéshez De úgy tudtuk hogy Szentesen a Köztársaság utca 17.ben laksz ott szoktuk látni a kölcsön kapott autót!!”
  • 1. palfisz 2013. április 08. 19:01
    „Rekord kísérletéhez gratulálok, ám a táplálkozási tanácsokhoz étel is kellene e gyerekeknek!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Leállt a gátépítés Csongrádnál

Néhány részmunka már elkészült a 1,5 milliárdos csongrádi partfal-rekonstrukcióban, de most várni kell, amíg a folyó vízállása 600 centiméter alá csökken. Tovább olvasom