Délmagyar logó

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Határidő előtt elkészül a rendelőintézet

Csongrád - Közel két hónappal az eredeti határidő előtt, már november elején befejeződhet a csongrádi rendelőintézet felújítása.
Kedden sajtóbejáráson mutatták be, hol tartanak az építők, akiknek úgy kell dolgozniuk a munkaterületen, hogy közben folyamatos a betegek ellátása. Az emeleti részt teljesen kiürítették, csak a földszinten működnek szakrendelők. Az új szociális helyiségek és öltözők már elkészültek, a fűtéskorszerűsítéssel jövő héten végeznek, és a tetőszerkezet tartóelemei is a helyükre kerültek. Hamarosan kicserélik a nyílászárókat és a burkolatokat is.

már november elején befejeződhet a csongrádi rendelőintézet felújítása. A szerző felvétele
már november elején befejeződhet a csongrádi rendelőintézet felújítása.
A szerző felvétele

A több mint 450 milliós beruházáshoz 86 milliós önrésszel kellett hozzájárulnia a csongrádi önkormányzatnak, de egy sikeres állami pályázat révén ennek az összegnek csak a felét kellett biztosítania a városnak. A források több mint felét a műszerparkra és az informatikai háttérre költik. 120 millió forintért új röntgengépet vásárolnak, lesz új ultrahangkészülék, és a szakrendelések is kapnak olyan modern berendezéseket, amelyek javítják a gyógyító munka hatékonyságát. Bedő Tamás polgármester kiemelte, olyan korszerű adatátviteli rendszer épül ki a rendelőintézetnél, amely lehetővé teszi, hogy a szentesi kórház gyógyítói és a helyi háziorvosok is elérhessék a csongrádi kistérségben élőkről készült röntgenfelvételeket. Nagy-Mélykúti László főorvos hozzátette, az év végéig minden új műszert használatba vehetnek a szakrendelők.

Olvasóink írták

 • 7. Drakón 2010. szeptember 28. 19:19
  „Aki változást akar Csongrádon Körösire és a Fideszre szavaz!”
 • 6. hank 2010. szeptember 27. 09:10
  „Gratula a tempóhoz.
  Azonban lehet a munkavédelem nem örült volna, ha láttták volna hogyan dolgoztak.
  A vérvételre váró betegek mellett(!) heggesztettek. Igaz a szemészet épp a vérvétel szomszédjában volt, szóval ha valaki kötőhártyagyulladást vagy egyéb szembajt szed össze, az ellátász azonnal megkaphatja.

  Kedves munkát végzők!
  Vigyázzunk már egy picit az embertársainkra!

  Hank”
 • 5. LocalPt 2010. szeptember 25. 19:31
  „Bízni kell. Haladunk előre mi is nem kell negatíván nézni mindenre.
  Bizalom a hit alapja.”
 • 4. földbirtokos 2010. szeptember 23. 21:09
  „Aki kolbászból akar kerítést,és Csongrádra 2500 munkahelyet, akkor szavazzon Gyurcsókra, meg Yang - Ying 3.századi jövőbelátóra. Válságos látni, hogy a Fidesz kimossa az emberek agyát, mint Észak - Koreában Kim Dzsong elvtársék!! Ez nem azt jelenti, hogy Bedő a jó, csak ne legyünk ennyire vakok!!”
 • 3. nandor002 2010. szeptember 23. 20:42
  „Bár az iskola készült volna el időre! De ettől nem lesz több munkahely! Aki több munkahelyet és kormányzati támogatás akar Csongrádon Körösi Tiborra és a Fidesz jelöltjeire szavaz!”
 • 2. keletaru 2010. szeptember 23. 06:49
  „Hidegen ! Legalább a kép most stimmel ! Üdv Kuci”
 • 1. Hidegen 2010. szeptember 22. 22:48
  „Kész lesz? Én tegnap voltam lenn, de egyáltalán nem úgy nézett ki mint aki idő előtt kész akarna lenni. Szerintem meg még sehol sem tartanak. Ja, és a "seholsem" is darabban van.:)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A faipari képzést erősítik a Sághyban

A megyei önkormányzat finanszírozta a Sághy Mihály szakképző iskola új, 375 négyzetméteres faipari tanműhelyének építését. Hiányszakmákat oktatnak majd itt. Tovább olvasom