Délmagyar logó

2019. 07. 20. szombat - Illés 18°C | 29°C Még több cikk.

Kapós lett a polgármester széke Csanyteleken

Csanytelek - Öten jelentkeztek be eddig a csanyteleki választási irodán a polgármester-jelöltséghez szükséges ajánlóívért – tudtuk meg Kató Pálné jegyzőtől, a választási iroda vezetőjétől.
Ifjú Berkecz József informatikus, Erhard Gyula vállalkozó, Forgó Henrik, a jelenlegi polgármester, Forgó Mihály vízszerelő és Veres János vállalkozó – korábban több cikluson át polgármester – kezdett hozzá, hogy összegyűjtse a nyilvántartásba vételhez szükséges 70 aláírást.

Mindnyájan függetlenek. Legutóbb tizenkét éve volt ennyire kapós a polgármesteri szék Csanyteleken. Akkor hatan indultak az első fordulóban. Forgó Henrik 33,38 százalékkal győzött, a második Györgyiné Mészáros Erzsébet lett 32,52-vel, harmadik Veres János 23,7-tel. 2006-ban és 2010-ben is csak egy ellenfele volt Forgónak: Györgyiné. Az eredmény majdnem pontosan ugyanannyi volt mindkét esetben, 76 százalékkal győzött Forgó, Györgyiné 23 százalékot kapott.

A csanyteleki önkormányzatnak 2002-ben 12,4 millió forintnyi kifizetetlen számlája, 39 millió forint számított forráshiánya volt. Ez 2005-ig nullára csökkent, és mivel hitelt sem vett föl a település, nem kellett részt vennie az adósságkonszolidációban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ellopta a kazettát

A pénzkazettát lopta el egy csongrádi boltból egy férfi. Tovább olvasom