Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Körös-toroki Napok: a kedvenc sport a 200 női mell

Pénteken beindult az élet Csongrádon, a Körös-toroki Napokon: a beköltözés mellett már hangos volt a Körös-part.
Pénteken hömpölygött a tömeg Csongrádra. Az ok egyszerű: teljes gőzzel beindult a Körös-toroki Napok rendezvénysorozat, amelyen a koncertek, a fiatalok és a jókedv játssza a főszerepet. Közhely, de igaz: a fesztivál összehozza az embereket.

Amiből sok van: legénybúcsú, leánybúcsú, hot-dogos (500 Ft/db), alul öltözött lány, alul öltözött fiú, koncert, sátorhely, sátor, sör, ismerős, jókedv.

Amiből kevés van: rosszkedvű ember, parkolóhely, szabad szállás, csendes pillanat.

Vasárnapig zajlanak majd a programok a helyszínen, ahol neves és kevésbé neves együttesek is fellépnek. Bár a helyszínen sokan beszélnek a tegnap elhunyt fiatalról, ennek ellenére tele van a hely felszabadult fiúkkal és lányokkal. 

Körsétánk során a leghangosabbak egy szegedi legénybúcsú résztvevői voltak, akik főleg énekléssel ünnepelték a házasodni készülő fiatalt. A nóták közül legtöbbször az alábbi nóta hangzott el: "Kedvenc sportom a 200 női mell, a 200 női mell, a 200 női mell." Bár nem vagyunk benne biztosak, de valószínű, hogy a nótafa nem a magyar származású, de amerikai Rebecca Soni londoni világcsúcsára gondolt...
 

Olvasóink írták

  • 1. hank 2012. augusztus 04. 12:28
    „Kedves Délmagyar!

    A fenti rendezvény kezdési információk, megnevezések, időpontok a www.korostorokinapok.INFO illetve wap.koros-torok.hu oldalról származnak (egészen biztosan...), ezért kérem sűrgősem ezeket az adatokat is megjeleníteni, hiszen átvett anyagról van szó és a forrást illene megjelölni. (Ráadásul az időpontok közül pár eléggé fura formában jelent meg.)

    Hank”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sikeres év a csongrádi pólósoknál

A csongrádi uszodában az ifjú vízilabdások már a következő szezonra készülnek Tari László edző segítségével. Tovább olvasom