Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 1°C Még több cikk.

Lakat kerülhet a csongrádi Erzsébet Szállóra

Csongrád - Hamarosan bezárhatják a csongrádi Erzsébet Szállót – legalábbis erre lehet következtetni a csongrádi képviselő-testület pénteki ülésén elhangzottakból.
Az Idegenforgalmi Kft. lecsupaszítása is felvetődött, de végső döntés márciusra várható. Az önkormányzat fizetős havi lapot adna ki a jövőben.
A tanácskozáson szó volt még a város állategészségügyi, növény- és talajvédelmi helyzetéről. E témánál több képviselő a Nemzeti Földalapot és a körzeti földhivatalt is ostorozta a települést övező műveletlen területek, illetve a parlagfüves részek hiányos feltárása miatt.

Délmagyarország / Délvilág hírek Keresse a témát a holnapi Délmagyarországban és Délvilágban is!

Olvasóink írták

 • 5. hihetetlen 2008. január 27. 16:18
  „Hosszabb távon figyelve az eseményeket,itt is az intézményvezetésen múlt sokminden egyik nagyobb svihák volt mint a másik de a mostani felülmúlja az összeset.”
 • 4. haligali 2008. január 22. 20:08
  „Tessék privatizálni! Akkor lesznek vendégek is, mert az idegenforgalmi kft-t nem ösztönzi semmi arra, hogy tegyen érte valamit, ezért a gyönyörüszép épületért kár lenne......”
 • 3. igy 2008. január 20. 12:23
  „Tulajdonkeppen mi köze van az allamnak/varos,jaras,megye/ az Erzsebet Szallodahoz? Privat vallalkozonak/ill. vallalkozoknak/
  a kezeben kellene, ugy fejlödnie, hogy a varos dicsösege legyen.
  Miert fektessenek egy szallodaba 100millio forint EU penzt, amit egy egyedi vallalkozo megeles szempontjabol ugyanugy megtehetne.
  Az Ifjusagi Hazra pedig azert kanak penzt, mert az közerdekü es szocialis.
  Magyarul:a szallodaban lako vendeg, fizet a sajat zsebeböl az ott töltött idöert, az IH-ban levö fiatalok pedig hasznaljak az adottsagokat, ami a szocialis integraciohoz szükseges.”
 • 2. motherboard 2008. január 20. 06:45
  „El lehetne gondolkodni hogy talán a 100 millát az Erzsébet szálló felujitására is lehetett volna forditani.Több szálló vendég lenne ha minden szobához tartozna tusoló és a vendég kapna reggelit vagy esetleg ebédet is.Ez ma már szerintem a legelemibb dolog ha valahová elmegyek nyaralni és hasonló környezetbe szállok meg.”
 • 1. elgodolkodtató 2008. január 19. 05:45
  „Nagyon érdekes hozzáállás,hogy ide mennyi önk.támogatást biztositottak az egészséügytől meg mindig sajnálták a kiegészitő forrásokat.
  Melyik a fontosabb??”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zöld utat kapott a csongrádi elkerülő

Csongrád - A csongrádi képviselők legközelebbi ülésükön tárgyalják az elkerülő út nyomvonalára eső területek értékesítését. Tovább olvasom