Délmagyar logó

2019. 06. 26. szerda - János, Pál 20°C | 32°C Még több cikk.

Megvan a kellő szorgalom és tehetség - polgármesteri dicséret járt a jó tanulóknak Csongrádon

Átadták a Jó tanulói polgármesteri dicséreteket és a Fiatalok a kultúráért díjat. Idén csaknem kétszer annyi diák ért el elismerést érdemlő országos vagy megyei teljesítményt, mint tavaly.
A csongrádi városháza dísztermében fogadták a város legjobb tanulóit, idén harminc diák kapott polgármesteri dicséretet. Bedő Tamás elmondta, évről évre egyre több olyan elismerést adhatnak át, ami öregbíti a város és az iskolák hírnevét. – Ez azt mutatja, megvan a kellő szorgalom és tehetség a gyerekekben, a kellő elhivatottság a tanárokban és a szükséges áldozatkészség a szülőkben – emelte ki a polgármester.
Polgármesteri dicséret járt a jó tanulóknak Csongrádon - GALÉRIA. Fotó: Majzik Attila

A Fiatalok a kultúráért díjat ketten vehették át: Bartók Gellért és Kakas Zsófia Zorka. Gellért kiválóan fagottozik, ezt több megyei és országos versenyen is elismerték, Zsófia pedig több képzőművészeti ágban is erős. – Szeretem a kézműveskedést, de fotózni is elkezdtem, idén harmadik lettem az Országos Fotó és Filmversenyen a saját korcsoportomban. Még nem döntöttem el, mi szeretnék lenni, de érdekel a tetoválás is, abban érvényesülhet a rajzkészségem is. A fotózást inkább hobbinak tekintem, de akár azt is szívesen csinálnám szakmaként – mondta a díjazott.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Heti kétszer áramlik a csi a csongrádi könyvtár udvarán

Heti kétszer áramlik a csi a csongrádi könyvtár udvarán
Érdekes vállalkozásba fogott a helyi bibliotéka: júniusban hetente kétszer közösségi csikunggal,… Tovább olvasom