Délmagyar logó

2019. 06. 26. szerda - János, Pál 20°C | 32°C Még több cikk.

Megyei elismerés a csongrádi gimnazistáknak

A Batsányi János Gimnázium három tanulója és felkészítő tanáraik is meghívást kaptak a Csongrád Megyei Tanulmányi Versenyek Díjátadó Ünnepségére.
A „kisgimnazisták", Erdélyi Lujza, Káré Vivien és Somogyi Árpád megyei és országos versenyeken elért kiváló szereplésükkel vívták ki a megyei elismerést.

Erdélyi Lujza 7. F osztályos tanuló a Szép magyar beszéd verseny általános iskolásoknak elnevezésű megmérettetésen ért el 3. helyezést a hetedik osztályosok között, felkészítő tanára Kissné Kocsis Marianna. Káré Vivien 8. F osztályos tanuló a Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Versenyen elért 3. helyezésével érdemelte ki a dicsérő oklevelet, felkészítője Bíró-Szabó Ágnes.

A nyolcadik osztályosok között az Országos angol nyelvi verseny megyei fordulóján 1. helyezést ért el Somogyi Árpád 8. F osztályos tanuló. Kiemelkedő teljesítményéért vehette át ő is a jutalmat. Felkészítő tanára Leirerné Katona Ágnes. A díjakat Hadházi Ilona, a Szegedi Pedagógiai Oktatási Központ főosztályvezetője adta át.

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kisgyerek záródott be egy parkoló autóba Csongrádon, tűzoltók szabadították ki

Kisgyerek záródott be egy parkoló autóba Csongrádon, tűzoltók szabadították ki
A szülők értesítették a katasztrófavédelmet. Tovább olvasom