Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Műsorváltozás a Körös-torokban

Csongrád - A Pokolgép és Csonka Pici sem jön a csütörtökön kezdődő csongrádi Körös-toroki napokra. Eredetileg negyven fellépőt ígért a szervező, mostanra viszont kéttucatnyira olvadt a koncertező együttesek száma. A hangulat feltehetően rockos lesz, hiszen az előadók zöme a kemény zenei vonalat képviseli.
A vártnál jóval kevesebb közismert előadó lép fel a ma kezdődő csongrádi Körös-toroki napokon. A négynapos mulatság áprilisban beharangozott programtervében még szerepelt az Ossián, Galambos Dorina és Bódi Guszti, de a rendezvényt hirdető plakátokra már nem kerültek fel. A szervező – aki nem járult hozzá saját és cége nevének megjelenéséhez – nem kívánt arról nyilatkozni, hogy tavasz óta miért csappant meg ennyire a nevesebb fellépők száma.

A falragaszokon viszont feltüntették a Pokolgépet, amelynek koncertje nemrégiben kérdőjelessé vált. A happening házigazdája pár napja azzal nyugtatta az érdeklődőket, így lapunkat is, hogy az internetes hozzászólásokkal ellentétben jönni fog az együttes Csongrádra. A zenekar koncertszervezője viszont azt mondta, amíg nem rendeződnek a Pokolgép és a produkciós iroda közötti nézeteltérések, nem tudják biztosra ígérni a koncertet. Információink szerint egy korábbi, ki nem fizetett fellépés miatt tette függővé csongrádi buliját az együttes.

Tegnap ismét felhívtuk a Körös-toroki napok szervezőjét, aki bejelentette, nem jön a Pokolgép, helyettük a Ramones Mania nevű banda lép fel a torokban. Ugyancsak a héten derült ki, hogy televíziós munkája miatt Csonka Pici is lemondta a szombat délutáni szereplését. Úgy tudjuk, pótlólag az Unisex ugrott volna be, de ezt az együttes koncertszervezői nem tudták megerősíteni. A helyzetet bonyolíthatta, hogy augusztus harmadik szombatjára már meghívták az Unisexet Csongrádra, mégpedig a borfesztivál sztárvendégének. A produkciós iroda vezetőjétől végül megtudtuk, hogy nem jön Csonka Pici helyett más, illetve lesz egy pluszfellépő, a Black Riders.

Utánanéztünk, és több meghívott előadó esetében is eltéréseket találtunk műsoruk időpontjával kapcsolatban. Az időzítés már a Pokolgépnél is gondot okozott, hiszen – mint arról beszámoltunk – az előzetes megállapodás vasárnapra szólt, nem pedig a meghirdetett péntek estére, akkor ugyanis Jászszentandráson lép fel a P. Mobil, amelynek ugyanaz a Rudán Joe az énekese, mint a Pokolgépnek.

A zárónapon fél négyre beharangozott Dupla Kávé az együttes honlapja szerint 17 órakor lesz, a Szekció nevű banda pedig úgy tudta, hogy vasárnap este játszik, nem pedig délután. Minderre a szervező úgy reagált, hogy a plakátokon feltüntetett időpontban lesznek a koncertek, egyébként pedig – mint ahogy mindenütt feltüntették – a műsorváltozás jogát fenntartják.
hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

186 milliót vissza kell fizetnie Csongrádnak

Csongrád - Újabb nyolc település, köztük Csongrád is felkerült arra a listára, amelyen a… Tovább olvasom