Délmagyar logó

2019. 04. 19. péntek - Emma Még több cikk.

Szexuális zaklatással gyanúsítják a csongrádi edzőt

Csongrád - Azzal gyanúsítanak egy csongrádi teniszedzőt, hogy hónapokon át szexuálisan zaklatta egy, a 10. életévét éppen hogy betöltő tanítványát.
Mindent Csongrádról

A delmagyar.hu hivatalos csongrádi Facebook-oldala, nem csak csongrádiaknak!

A Csongrád Megyei Főügyészség pénteken indítványozta a Szegedi Járásbíróságnak, hogy rendelje el a férfi előzetes letartóztatását. A gyanú szerint a tréner az edzések után a klub öltözőjében, az irodában és egy
medencében fajtalankodott 2013 júniusa és szeptembere között a felügyeletére bízott kislánnyal. A főügyészség kérte a nyomozási bírótól, hogy a férfit a szökés, elrejtőzés veszélye miatt egy hónapra helyezzék előzetes letartóztatásba.

A csongrádi Tisza Tenisz Club, ahol a férfi dolgozik, a Kis-Tisza melletti sporttelepen található, óvodáskorúaktól fiatal felnőttekig több korosztály jár oda. A középkorú edző általános és középiskolásokat is oktat.

A klub vezetője azt mondta, értetlenül áll a történtek előtt, nem is akar nyilatkozni az ügyről. Annyit mégis elmondott: az ilyen korú gyerekek, mint a szóban forgó kislány, általában csoportosan, többnyire a szülők jelenlétében tréningeznek, nem is sejti, egyáltalán mikor maradhatott kettesben a tanítvány és az edző. Információink szerint a középkorú mester néhány éve külföldről települt haza Magyarországra, egy ismert helybeli család tagja, a sportolók szeretnek vele dolgozni. Senkit nem találtunk, aki névvel beszélt volna az esetről. Volt, aki azt mondta, el sem tud ilyesmit képzelni a gyanúsítottról, más viszont azt: szerinte megtörténhetett az eset. Úgy tudjuk, a kislány családja korábban tette a feljelentést, a rendőrök egy ideig vizsgálódtak, majd a zaklatással gyanúsított férfinál szerdán házkutatást tartottak, és aznap elvitték.

A kiemelkedő tárgyi súlyú bűncselekmény miatt indult eljárásban a nyomozást a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja a Csongrád Megyei Főügyészség fokozott ügyészi felügyelete mellett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyűlik a lom, Csongrád tehetetlen

Kőrösi Tibor: "Nem is emlékszem, mióta futjuk a köröket, és sehová nem haladunk az üggyel." Tovább olvasom