Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Szőlőkivágás: nincs forró nyom Csongrádon

Nincs forró nyom a csongrádi szőlőkivágás ügyében, a rendőrség továbbra is – nyomravezetői díj fejében – információkat vár a lakosságtól.
Nincs forró nyom a csongrádi szőlőkivágás ügyében, a rendőrség továbbra is – nyomravezetői díj fejében – információkat vár a lakosságtól. Mint arról lapunkban beszámoltunk, egy hete ismeretlen tettesek Nagypál Sándor önkormányzati képviselő 556 négyszögöles telkén mind a 804 szőlőtőkét elvágták. Néhány sorban a karókat is kidöntötték – de semmit sem vittek el. Szakemberek szerint az egymillió forintot is meghaladhatja az okozott kár. A városatya biztos benne, hogy képviselői munkájával hozható összefüggésbe az eset, ő bosszúra gyanakszik. A rendőrségen nem kívánták sem cáfolni, sem megerősíteni azt az információnkat, miszerint ketten hajtották végre a rongálást.

A nyomozati szakértők gőzerővel dolgoznak az ügyön, de úgy tudjuk, egyelőre nincs forró nyom, amin a rendőrök elindulhatnának, ezért továbbra is várják a lakosság segítségét. A nyomravezetőnek egyébként százezer forintot ajánlottak fel. Aki információval bír az ügyben, az a 63/571-510-es, illetve a telefontanú 06-80-555-111 számán tehet bejelentést.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Speciális kerékpár könnyíti Balázs életét

Egy hollandiai művészházaspár jótékonysági rendezvénye és felhívása nyomán új rokkantkerékpárt… Tovább olvasom