Délmagyar logó

2019. 06. 26. szerda - János, Pál 20°C | 32°C Még több cikk.

Taroltak a kézisek a csongrádi sportdíjátadón - fotók

A Magyar Király dísztermében adták át a városi elismeréseket a jó tanuló - jó sportolóknak, az eredményes sportolóknak, az év szupercsapatainak, valamint a sportszakmai elismerések is gazdára találtak.
Negyvenkét diákot jó tanuló – jó sportoló elismeréssel, huszonegy tanulót pedig Eredményes sportoló címmel jutalmaztak. Az év szupercsapata díjat idén kilenc gárda érdemelte ki, itt a kézilabdázók, a vízilabdázók és a focisták is jeleskedtek.
Taroltak a kézisek a csongrádi sportdíjátadón - GALÉRIA. Fotó: Majzik Attila

Az est csúcspontja a sportszakmai díjak átadása volt. Év sportolója címmel tüntette ki a város Ötvös Ádám ultrafutót, aki legutóbb Rakonczay Gáborral futotta keresztbe az országot. Az év ifjúsági sportolója Török Fanni, az NB I-es Békéscsaba NKSE kézilabdázója lett, mellette Kozma Bettina, a Victoria Fitness SE Európa-bajnok sportolója, valamint Kovács Márton Soma triatlonos kapta meg a díjat. Az év edzőjének Losonc Lászlót választották, aki bajnok lett az ifi lány kézilabdacsapattal. A testnevelési és sportdíjat idén ketten érdemelték ki, Ötvös József testnevelő tanár és Hegedűsné Szikszai Márta kézilabdaedző lett a kitüntetett.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megvan a kellő szorgalom és tehetség - polgármesteri dicséret járt a jó tanulóknak Csongrádon

Megvan a kellő szorgalom és tehetség - polgármesteri dicséret járt a jó tanulóknak Csongrádon
Átadták a Jó tanulói polgármesteri dicséreteket és a Fiatalok a kultúráért díjat. Idén csaknem… Tovább olvasom