Délmagyar logó

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 12°C Még több cikk.

Tragédia történt a Körös-torokban

Holtan találtak egy orosházi fiatalembert egy Körös-toroki üdülőháznál tegnap reggel. A rendőrök nem találtak bűncselekményre utaló nyomot – feltehetően a rosszul felállított sátor esett rá a fiúra az éjjel, aki végül megfulladt. Barátai még tegnap hazautaztak.
Az orosházi fiú sátorszomszédait megviselte a tragédia. Úgy döntöttek, nem maradnak tovább a Körös-toroki napokon Fotó: Tésik Attila
Tragédiába torkollt a hosszúra tervezett hétvége egy orosházi baráti kör számára – a csoport tagja volt az a tizenkilenc éves fiatalember, akinek holttestére társai találtak rá tegnap reggel. A társaság a Körös-toroki napokra érkezett Csongrádra, és egy magántulajdonban lévő üdülőház alatt verték fel sátraikat még az esti mulatság előtt. Az orosházi Táncsics Mihály Gimnáziumban idén végzett fiatalembert a vállalkozói udvarban látták utoljára életben a szomszédos telken tábort verő ismerősei.

– Éjjel még a büféknél bulizott – mesélte lapunknak Zsolt, akinek testvére közvetlen jó barátja volt az elhunytnak. – Éjszaka nem hallottunk semmi szokatlant, csupán reggel szóltak a többiek, hogy meghalt. Borzasztóan megviselt bennünket az eset, ezért mi is, és a bátyámék is még ma hazamegyünk – tette hozzá.

A mozdulatlanul fekvő fiút összedőlt sátra alatt találták meg barátai, akik azonnal hívták a mentőket, de a kiérkező orvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani. A rendőrség szakértői az elsődleges vizsgálat során nem találtak külsérelmi, illetve idegenkezűségre utaló nyomot, ezért feltételezhető, hogy a rosszul felállított sátor az éjszaka folyamán rádőlt az alvó fiatalemberre, aki megfulladt a ponyva alatt. A csongrádi rendőrkapitányság államigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Borúra derű a Körös-torokban

Elkezdődött a mulatság a csongrádi Tisza-parton: a XV. Körös-toroki napok rendezvénysorozatát tegnap… Tovább olvasom