Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Új Magyarország Pont Csongrádon

Csongrád - Az országban nyolcadikként, a megyében elsőként Csongrádon nyílt Új Magyarország Pont kedden, itt ketten segítik majd ingyen az uniós pályázatokra jelentkező helyi szervezeteket, vállalkozókat.
Itt a folyamatban lévő pályázatokról, a kidolgozásról, az elszámolásról is tájékozódhatnak az érdeklődő szervezetek és vállalkozók. Az iroda a Kistérségi Koordinációs Hálózathoz tartozik. A megnyitón Ujhelyi István, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium szakállamtitkára azt mondta, ezek az Új Magyarország Pontok is jelzik, a kormányzati intézményrendszer készen áll az uniós pénzek lehívására. Ötletekre és vállalkozó kedvű projektgazdákra van szükség a sikerhez: a térítésmentes szakmai segítséget az állam biztosítja.

Csongrád megye hét kistérségében összesen 14 szakember dolgozik a hálózatnál, Szeged kivételével mindenütt két koordinátorhoz fordulhatnak az érdeklődők, de a megyeszékhelyen lesz a Homokhátságért felelős szakember székhelye is a helyi vidékfejlesztési irodában. Néhány héten belül minden kistérségi központban kinyit az iroda.

Olvasóink írták

  • 2. szemlelodo 2008. április 17. 04:07
    „A bajt abban látom,hogy az uj szervezetnél pártkatonákat foglalkoztatnak,Csongrádon sajnos igy van és nem tudom,hogy e témában miért számit szakértőnek a környezetvédelmi végzettségű szakember?/diploma+ párttagkönyv/”
  • 1. qqcska 2008. április 16. 19:44
    „szeretnénk majd ennek a kézzelfogható eredményéről is lelkes beszámolót olvasni, hány pályázat, milyen témában, milyen összeget nyert”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Enyhült a csongrádi képviselő-testület laptopfóbiája

Csongrád - Enyhülni látszik a csongrádi képviselő-testület laptopfóbiája: már nyolc városatya kérte,… Tovább olvasom