Délmagyar logó

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Vásárlóként egymilliót nyert a csongrádi Bodor Rozália

Csongrád - Egymillió forintot nyert a Coop Szolnok Zrt. csongrádi üzletének vásárlójaként Bodor Rozália. Az 56 éves csongrádi asszony szerencsés csillagzat alatt születhetett, mert az utóbbi években több külföldi és belföldi utazást is nyert
Egymillió forintot nyert a Coop Szolnok Zrt. csongrádi üzletének vásárlójaként Bodor Rozália. Az 56 éves csongrádi asszony szerencsés csillagzat alatt születhetett, mert az utóbbi években több külföldi és belföldi utazást is nyert, de szerinte inkább annak köszönhető a nyereményeső, hogy minden lehetőséget kiaknáznak. Az egymilliós nyereményt egyetemista lányuk taníttatására költik.

Előbb földbe gyökerezett a lába, majd ordibálós örömtáncba kezdett Bodor Rozália a monitor előtt, amikor az interneten fölfedezte, hogy a Sága Foods Zrt. nyereményjátékán őt sorsolták ki: a két fődíjas egyikeként egymillió forintos bankkártyát nyert a Coop Szolnok Zrt. vásárlójaként. A Sága finomsága elnevezésű akcióban két Sága Foods terméket kellett vásárolni, a blokkokat pedig beküldeni a megadott címre. Az 56 éves csongrádi asszony összesen négy árucikket vett a Coop Szolnok Zrt. csongrádi Platán ABC-jében, két borítékot postázott, s végül mindkettőt kihúzták. A fődíj mellett egy tízezer forintos vásárlási utalványt is nyert.

Előbb földbe gyökerezett a lába, majd ordibálós örömtáncba kezdett Bodor Rozália, amikor megtudta, hogy ő nyerte a Sága Foods főnyereményét. Fotó: Tésik Attila
Előbb földbe gyökerezett a lába, majd ordibálós örömtáncba kezdett Bodor Rozália, amikor megtudta, hogy ő nyerte a Sága Foods főnyereményét. Fotó: Tésik Attila

Nem ez volt az első alkalom, hogy Fortuna kegyeibe fogadta az elektroműszerészként dolgozó anyukát. Az elmúlt években görögországi és ausztriai utazást, továbbá balatoni vitorlázást is nyert hasonló promóciókon. Mint Délvilág-előfizető, lapunk akcióiban is részt szokott venni, s így több ízben nyert már belépőjegyeket. – Szokták mondani, hogy szerencsés csillagzat alatt születtem, de ennél szerintem sokkal fontosabb, hogy éljünk a kínálkozó lehetőségekkel – mondta lapunknak Rozália. – Szinte minden nyereményjátékon részt veszek, figyelem a különböző akciókat, s igyekszem nem elszalasztani őket. Egy internetes társaságnak is a tagja vagyok, ahol értesítjük egymást, hol milyen díj van kilátásban. Most éppen azon ügyködünk, hogy Felgyőre, ahol rokonaink élnek, egy köztéri játszóteret nyerjünk.

Az egymilliós nyeremény felhasználásáról abban állapodott meg a család, hogy – mivel utazhattak bőven az utóbbi években – egyetemista lányuk tanulmányaira fordítják, ha pedig marad még belőle, akkor gyűjtenek, vagy ha a mindenható is úgy akarja, nyernek még hozzá, hogy az egyetem végeztével egy lakást tudjanak vásárolni egyetlen gyermeküknek.

Olvasóink írták

  • 2. tunderbogyó 2008. május 23. 15:01
    „Gratulálok a hölgynek, kár, hogy a jégkárosította dolgok helyrehozására nem szán ebből a jelentős, hirtelenjött összegből!
    Kell-e neked kutya? Írj, nálam van választék (7 különféle megjelenésű, kisfogyasztású ebnek keresek sürgősen gazdit, családi okok miatt... Beteg van a családban, ezért nem jut rájuk elég időm, bár nagyon szeretetigényesek. Segítsetek jó helyre ingyen elajándékozni, légyszi!)”
  • 1. Kuci 2008. május 16. 07:46
    „Gratulálunk !!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Június végén megnyit a csongrádi ifjúsági ház

Csongrád - Több tízmilliós kártérítés helyett csupán 1,2 millió forintos kompenzációt kér az átépítés késése miatt a június végén nyíló ifjúsági ház üzemeltetője a csongrádi önkormányzattól. Tovább olvasom