Délmagyar logó

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 27°C Még több cikk.

Vasat loptak egy Csongrád környéki tanyáról

Csongrád - A rendőrök kiérkezéséig visszatartotta azt a két férfit a sértett fia, akik édesanyja tanyájáról tegnap délután vas anyagokat tulajdonítottak el 30 ezer forint értékben.
A Csongrádi Rendőrkapitányság helyszínre érkező járőrei egy 19 és egy 39 éves férfit igazoltattak, akik elmondásuk szerint eredetileg fát akartak gyűjteni, de eközben meglátták a vasat, ezért úgy döntöttek, hogyha már ott a kínálkozó alkalom, akkor nem hagyják ki. A 30 ezer forint értékű vasat egy kiskocsira pakolták, majd elindultak, hogy leadják azokat. A sértett fia ekkor tartóztatta fel őket.

A Csongrádi Rendőrkapitányság lopás miatt indított büntetőeljárást, amit gyorsított eljárásban, ún. bíróság elé állítás keretében fejeznek be - tudta meg a delmagyar.hu Szenti Szabolcs főhadnagytól, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

Olvasóink írták

 • 7. bekoantal 2010. április 26. 21:51
  „Van, aki hat elemivel lop, van, aki több diplomával. Van, aki vasat, és van, aki aranyat. Most mindegyiket rendbe kellene tenni! A hétköznapi, szorgos, adófizető népnek már nincs se vasa, se aranya, de legkevésbé türelme.”
 • 6. szilléri 2010. április 26. 21:22
  „Kis kocsi ? Két férfi ? Cigány? Megoldás = jobbik ! Minden politológus, újságíró és szociológus végzős részére 1év ,,terep gyakorlatot" írnék elő a diploma szerzés ,,szükséges de nem elégséges " feltételeként.

  Végül is én is diplomáztam ,, tudományos szocializmusból és politikai gazdaságtanból". !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Na igen!”
 • 5. csucsu2 2010. április 26. 09:03
  „Eszméletlen, hogy vannak olyan emberek, akik gond nélkül elviszik azt, ami mellett nem álll örség, nincs lebetonozva, leláncolva..., mert úgy gondolják, hogy az közvagyon, ha közvagyon, akkor az "enyém" is, ha az enyém hazaviszem. De ez nem lopás, max tudatlanság.”
 • 4. keletaru 2010. április 25. 21:10
  „Ismerjük " joguk " volt .....meg nem tudták , hogy az valaki-é ! Üdv Kuci”
 • 3. bekoantal 2010. április 23. 23:49
  „És az most már természetes, hogy más telkén csámborgok, merthogy "fát akarok gyűjteni"?”
 • 2. KolompárRómeó 2010. április 23. 14:10
  „Ahogy egy másik cikkben írták: "azt hittem, hogy senkié". Ahogy azt a meg nem értett kultúrában gondolják a szerencsétlen hátrányos helyzetűek.”
 • 1. triniti 2010. április 23. 13:22
  „...most nem fát hanem vasat gyűjtöttek... asszem a télen elég sok erdő eltünt...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Számlát nyitottak a bokrosi Zolinak

Rengetegen segítenének Hegedűs Zoltánnak, a súlyos szív- és tüdőbetegséggel küzdő bokrosi fiúnak, akit lapunk hétfői számában mutattunk be. Tovább olvasom