Délmagyar logó

2018. 12. 09. vasárnap - Natália 1°C | 11°C Még több cikk.

Veszélyes fák az üdülőterületen

Csongrád - A Körös-toroki Napok előtt a szervezésen túl tereprendezési feladatok is akadnak a többnapos bulinak helyet adó területen.
A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársai nemrégiben ellenőrizték a népszerű üdülőhelyet, és úgy találták: néhány idősebb fa veszélyes lehet a vendégekre, épületekre. A kivágásukról, illetve nyesésükről a terület gazdájának, a Csongrádi Víz- és Kommunális Kft.-nek kell gondoskodni.

– 31 fát jelöltek ki kivágásra. Tucatnyi a vállalkozói udvar közelében van, ezeket sürgősen, napokon belül el kell távolítani – tájékoztatott a cég nevében Gyovai Szabolcs. – Ezek a fák vagy azért balesetveszélyesek, mert korhadtak, és a lezuhanó ágak kárt okozhatnak, vagy azért, mert nagymértékben megdőltek. A munkálatokat erre szakosodott vállalkozás végzi. A frekventáltabb helyektől távolabbi részeken lévő növények eltávolítására a jövő évig kaptak haladékot.

Olvasóink írták

  • 2. keletaru 2012. július 13. 07:53
    „Mind ez az idény közepén ! Nem e ellenőrizni kellene az üzemeltetőt , mit felejtett el még ! Értünk , miattunk , nekünk ! Családi vállalkozásba ez is belefér . Tudjuk bent elkövetett hibák azok bocsánatos dolgok ......Üdv Kuci”
  • 1. berkabela 2012. július 12. 10:14
    „Nem kellene átesni a ló tuloldalára!Az egészséges fába is beveri a fejét a részeg fiatal,-ha nekimegy.A vizparti fasort már igy is eléggé megritkitották.A szégyenteljes "bűntény " nyomait a tuskók még örzik,-ebben a században-és bizonyitják,hogy egészségesek voltak.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bővül a távhőrendszer

Jelenleg több mint 500 lakást és 21 intézményt lát el a városban távfűtés, a nemrég befejeződött termálrendszer-rekonstrukciónak köszönhetően azonban ez a szám a jövőben emelkedik. Tovább olvasom