Csörög

2008.09.26. 20:14

Csörög, 2008. szeptember 27.

Kedves Olvasóink! Közérdekű problémáikat lapunk ügyeletes újságírójával oszthatják meg hétfőtől péntekig 9 és 16 óra között a 06-30/218-1111-es mobiltelefonszámon. E-mailt a [email protected] címre küldhetnek. SMS-számunk: 06-30/303-0921. Ha nem kapott újságot, hívja a 62/567-864-et, vagy jelezze a [email protected] e-mail címen!

Van ennél lejjebb?

A megyei önkormányzat elnöke körüli botrány kapcsán mondta el a véleményét Tóth István Szegedről: Innen már nem lehet lejjebb süllyedni. Volt már botrány a megyei önkormányzatnál az iskolaigazgatói kinevezések körül, az egészségügyi szerződések körül, most pedig a vezetője „megütött" egy köztisztviselőt. Pedig csak az összefogás segítene a megyén. Olvasónk a 62/430-314-es számról úgy véli: nem szabad bántalmaznunk munkatársainkat. Ma már azokat is megbüntetik, akik a családjukat bántalmazzák, tehát felesleges arra hivatkozni, hogy a családban is előfordulnak konfliktusok. Magyar Anna védekezése kapcsán pedig annyit jegyzett meg: ne arra hivatkozzunk, hány gyerekünk, unokánk van, mert az a lényeg, hogy mi mit tettünk.

Ne legyen kocsma a bolt!

A kisboltokra panaszkodott Horváth Károlyné Szegedről: több garázsbolt egyben kocsmaként is funkcionál. Előfordult az is, hogy odabent fogyasztották el az italt a vásárlók. Úgy véli, a kocsma és a bolt két különböző dolog, és az lenne a legjobb, ha élelmiszerboltban egyáltalán nem árulnának alkoholt.

Segítség a skodás bácsinak

Régi olvasónk, Kovács Jenőné Kübekházáról azt mondta: nagyszerű dolog, hogy a Délmagyarország a skodás bácsinak adott egy esélyt azzal, hogy írt róla. A zsombói családnak köszöni, hogy segítettek az idős férfinak otthonra találni.

Köszönet a takarításért

Szegedi olvasónk a 30/436-3846-os számról köszönetet szeretni mondani azoknak az embereknek, akik rendbe tették a Hüvelyk utca és a Szamos utca környékét. Összeszedték a gallyakat, elvitték a házfelújítás szemetét, amit szétfújt a szél.

Kulcscsomók

A Boldogasszony sugárút és a Vitéz utca sarkán találtak egy kulcscsomót szeptember 24-én, és egy újabbat szeptember 26-án délelőtt. A tulajdonosok a Juhász Gyula pedagógusképző kar portáján vehetik át a kulcsokat a Boldogasszony sugárút 6. szám alatt, hétköznap 6-tól 21, hétvégén 7-től 19 óráig.

Négy Mancs

Több olvasónk, közöttük Tornyai Béláné gondolja úgy, kemény üzleti érdekek húzódnak a szentesi libamájügy hátterében, és hogy a Négy Mancs mögött is áll valamilyen cég. Vígh Jánosné pedig azt mondta, jobban kellett volna küzdeni a libamájért, nem szabad hagyni, hogy egy erős, sokaknak munkát adó céget csak úgy lesöpörjenek, és ennyi alkalmazottat szélnek eresszenek egyik napról a másikra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!