Csörög

2009.07.24. 23:05

Csörög, 2009. július 25.

Kedves Olvasóink! Közérdekű problémáikat, tapasztalataikat hétfőn Nyemcsok Éva újságíróval oszthatják meg. Az ügyeletes újságíró hétfőtől péntekig 9 és 16 óra között hívható a 06-30/218-1111-es mobiltelefonszámon. E-mailt a [email protected] címre küldhetnek. SMS-számunk: 06-30/303-0921. Ha nem kapott újságot, hívja a 62/567-864-et, vagy jelezze a [email protected] e-mail címen!

Magyar Gárda

Olvasónk a 30/295-6606-os számról panaszolta, hogy amíg sokat foglalkoznak a Magyar Gárdával, addig mindenki hallgat a már megszűnt Ifjúsági Gárdáról. Nem érti, hogy miért nem mer senki sem párhuzamot vonni a két, kirekesztő magatartású szervezet között. Véleménye szerint kezd unalmassá válni a Magyar Gárda elleni tiltakozás.

Magyar–Szlovák viszony

Olvasónk a 62/444-084-es számról kritizálta a megromlott magyar–szlovák viszony alakulását. Véleménye szerint a magyarok nem tudják elviselni, hogy nincs beleszólásuk a szomszédos ország ügyeibe, ezért a dunaszerdahelyi események óta hergelik a szlovákokat.

Nem a hatóság a hibás

A július 23-i Csörög rovatban jelent meg Demeter Sándor hozzászólása. A megjelentekkel ellentétben a hozzászóló úgy véli: a Nemzeti Közlekedési Hatóság csak egy esetben lehet hibás a Vedres utcai balesetben, amelyben a városnéző kisvonat elütött egy lányt. Mégpedig akkor, ha engedélyt adott arra, hogy ez a jármű a kilátást akadályozó kéménnyel együtt közlekedhessen. Olvasónk ugyanakkor nem feltételezi, hogy a hatóság ekkora hibát követett volna el.

Partfürdő

Szűcs József szerint nem igazak a július 21-én megjelent, Partfürdővel kapcsolatos vádak. Úgy véli, hogy az ártéri strandot rendszeresen gondozzák, és ha a SZUE területén zajló építkezések befejeződnek, akkor a szegedi komplexum fel tudja majd venni a versenyt a mórahalmi fürdővel.

Kitűző és igazolvány

Olvasónk a 30/568-5052-es számról július 14-én elvesztette ÖKONET feliratú kitűzőjét a Dugonics téri Orange Cafe előtt. A megtalálót jutalomban részesítené. Olvasónk a 20/579-8492-es telefonszámról néhány hete talált egy Tímár László Péterné névre kiállított, autóba való mozgássérült-igazolványt a Szabadkai úti körforgalom környékén. Az iratot a Taxi 3 Párizsi körúti diszpécserszolgálatánál adta le.

Akciós kakaó

Egy szegedi hipermarket hirdetett a szórólapján akciót: július 24–26-áig 1299 forintért lehet kapni családi csomagban 2 egykilós Nesquik kakaóport. Hattyasi olvasónk 24-én, 12 óra után pár perccel ért oda az üzletbe, már nem volt egy darab sem, panaszolta a 62/648-166-os telefonszámról. Olvasónk nyugdíjas, nehezen mozog, és nagyon bántotta, hogy megtévesztették.

Várakozási idő

Július 17-én nyilatkozta lapunkban a vásárhelyi Erzsébet-kórház kakasszéki gyógyintézetének osztályvezető főorvosa: két hónapos a várakozási idő az intézménybe. Olvasónk a 70/223-8322-es számról mondta el: 7–8 hónapos a várakozási idő. Tudja, mivel ő is érintett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!