Csörög

2010.05.11. 19:02

Csörög, 2010. május 12.

Kedves Olvasóink! Közérdekű problémáikat, tapasztalataikat ma Nyemcsok Éva újságíróval oszthatják meg. Az ügyeletes újságíró hétfőtől péntekig 9 és 21 óra között hívható a 06-30/218-1111-es mobiltelefonszámon. E-mailt a [email protected] címre küldhetnek. SMS-számunk: 06-30/303-0921. Ha nem kapott újságot, hívja a 62/567-864-et, vagy jelezze a [email protected] e-mail címen!

Láma

Sarnyai István Szegedről az egyik újságban olvasta, hogy a dalai láma idei útján kihagyja Romániát, Magyarországra viszont ellátogat. Románia viszonylag kicsi állam volt, mégis mindig a győztesek oldalára került, mondta olvasónk.A román illetékesek most is megmondták, hogy nem időszerű a látogatás. Olvasónk arra hívta fel a figyelmet: Kína jóval nagyobb, mint az országunk, ha egy mód van rá, nem kellene vele szembeszállni. Azt kéri a magyar politikusoktól, akik hozzájárulnak, hogy idelátogasson a dalai láma: gondolkozzanak el, mielőtt rossz gazdasági-politikai kapcsolatba viszik bele az országot.

Rossz a lift

Újszegedi olvasónk a 30/541- 3451-es számról jelezte: tízemeletes házban lakik, és rendszeresen elromlik a lift. Legutóbb 700 ezer forintból újították fel, akkor egy hónapig nem tudták használni. Most ismét rossz: két napja nem működik. Azt mondják, alkatrészhiány miatt nem tudják megjavítani. Olvasónk ezt felháborítónak tartja, nem lehet állandóan felgyalogolni az emeletekre, a tizedikről már nem is beszélve.

Mars tér

Szegedi olvasónk a 635-425-ös számról több idős ember nevében kéri, hogy a felújítás után a Mars téri piacon helyezzenek el padokat. Bevásárlás közben, után sokan szívesen megpihennének.

Drága autó

Olvasónk a 30/570-9012-es számról mesélte: vett egy használt Wartburgot 130 ezer forintért. Az eredetiségvizsgálat, az átírás és a többi dokumentum 50 ezer forintba került. Szerinte felháborító az autósok ilyen mértékű megsarcolása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!