Csörög

2010.05.12. 19:25

Csörög, 2010. május 13.

Kedves Olvasóink! Közérdekű problémáikat, tapasztalataikat ma Kancsár Tímea újságíróval oszthatják meg. Az ügyeletes újságíró hétfőtől péntekig 9 és 21 óra között hívható a 06-30/218-1111-es mobiltelefonszámon. E-mailt a [email protected] címre küldhetnek. SMS-számunk: 06-30/303-0921. Ha nem kapott újságot, hívja a 62/567-864-et, vagy jelezze a [email protected] e-mail címen!

Közöny

Vecsernyés Irén elmondta, hogy egyetemista fia május 11-én, kedden vért adott, majd később rosszul lett az utcán, a Centrum Áruháznál. Gyermeke elmondása szerint mintegy húszan sétáltak el mellette, senki sem segített rajta. Olvasónkat felháborítja ez az érdektelenség, nemtörődömség. Telefonálónk elmondta, hogy végül egy Olga nevű nő segített a fián, akinek szeretne köszönetet mondani.

Bicikliút

Fejes Ferenc jelezte: Szentmihályon a kerékpárút alatt két éve nem tisztították ki a vízelvezetőt, el van dugulva. Esőzéskor a víz felgyűlik az út szélén, az autósok pedig lecsapják a bicikliseket. Olvasónk több kerékpározó nevében szeretné, ha ezen a szakaszon kitisztítanák a vízelvezetőket.

Fekvőrendőrt kérnek

A 30/342-6285-ös számról jelezte olvasónk: Tápén, a Zágráb utca Bencfahát és Gábor Áron utca közötti szakaszán az autósok a 30-as tábla ellenére száguldoznak, ez pedig nagyon veszélyes. A gyerekeket nem merik a szülők kiengedni az utcára játszani, biciklizni. Az ott lakók gyakoribb rendőri ellenőrzést kérnek, bár hosszú távon szerintük a fekvőrendőr elhelyezése lenne megoldás.

Piaci kofák

A 70/312-2216-os számról olvasónk a Csörögben megjelent, piaci kofákról szóló véleményre reagált. Azt mondta: neki sem engedte meg az egyik, hogy megfogja az árut, amit venni szeretett volna
– azóta ott nem vásárol. Olvasónk szerint természetes, hogy az ember azt veszi meg, ami neki megfelel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!