Csörög

2010.06.08. 19:20

Csörög, 2010. június 09.

Kedves Olvasóink! Közérdekű problémáikat, tapasztalataikat ma Nyemcsok Éva újságíróval oszthatják meg. Az ügyeletes újságíró hétfőtől péntekig 9 és 21 óra között hívható a 06-30/218-1111-es mobiltelefonszámon. E-mailt a [email protected] címre küldhetnek. SMS-számunk: 06-30/303-0921. Ha nem kapott újságot, hívja a 62/567-864-et, vagy jelezze a [email protected] e-mail címen!

Kósa Lajos nyilatkozata

Hézső Bálint e-mailben írta: „Lám, lám! Kósa úrnak köszönhetően minden drágulni fog! Akiknek hiteltartozásuk van, azok még rosszabb helyzetbe kerülnek. Nem beszélve a villanyról, gázról, egyéb közüzemi dolgokról! Egy idős bácsi szavával élve: pedzi mán!"

Árvízkárosultak

Olvasónk a 70/267-2966-os számról azt javasolta: a Szerencsejáték Zrt. minden megvásárolt lottószelvény árából ajánljon fel 10 forintot az árvízkárosultak megsegítésére. Most a nagy nyeremény miatt úgy is sokan vásárolnak szelvényt, így is lehetne a nehéz helyzetbe jutottakon segíteni.

Nyírják le a gazt!

Szegedi olvasónk, Kovács Gábor többek nevében kéri, hogy az Agyagos utca végénél a töltést tegyék rendbe. A töltés és az út rendkívül gondozatlan, néhol több mint fél méter magas a fű. Ez pedig közel negyven embert akadályoz mindennapos edzése elvégzésében. Tavaly ilyenkor szépen rendbe rakták a területet, olvasónk futótársai nevében kéri, ezt idén is tegyék meg.

Veszélyes régi épület

A 441-031-es számról jelezték: Szegeden, a Téglagyári úton a régi irodaépület egyik oldalát elbontották, de nem emeltek kerítést. Félő, hogy ráomlik valakire – mondta olvasónk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!