Dankó Pista Expressz

2008.11.24. 15:50

Ilyen volt Squarepusher Budapesten

Nos, mivel az elmúlt hetekben több alkalommal is írtunk itt Squarepusherről, aminek köszönhetően már majdnem meg lehetett minket vádolni azzal, hogy túlságosan nyomjuk itt őt, de csak majdnem, ezért most újra róla lesz szó.

Az egyesek által a világ egyik legjobb basszerosának tartott, egyébként főállásban elektronikus zenei félistenként tevékenykedő Tom Jenkinson múlt szombaton először zenélt magyar közönség előtt, tette mindezt a Club Dieselben, ami egyébként a régi E-Klub. Többek között új albumát jött bemutatni, ami nemrég jelent meg, természetesen a Warp Records gondozásában.

Feltételezzük, hogy mivel áldozatos ízlésformáló tevékenységünk (nem, igazából nincs ilyenünk, csak kicsit) a delmagyar.hu törzsolvasóinak körében minden bizonnyal még nem érte el azt a szintet, hogy kizárólag nekünk köszönhetően bárki is ellátogatott volna az eseményre, most megmutatjuk néhány videón, miről is maradtak le a kedves olvasók.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!