Csak okosan

2021.07.05. 06:00

4K-t tud a világ legintelligensebb webkamerája

A Dell Technologies UltraSharp webkamerája különleges 4K-s modell, kilenc szabadalom alatt álló technológiájával.

Forrás: Dell

Az UltraSharp a 4K felbontású webkamerák kategóriájában a legjobb képminőséget nyújtja, és kiemelkedő videóminőséget biztosít bármilyen fényviszony között.

A DSLR fényképezőgépek ihlette webkamera egy nagy, 4K Sony STARVIS CMOS-érzékelővel, valamint több elemből álló lencserendszerrel rendelkezik. Ez több fényt képes befogadni annak érdekében, hogy kristálytiszta videóminőséget biztosítson.

HDR funkciója a fényviszonyoktól függetlenül segít a valósághű színek és a kiegyensúlyozott expozíció megőrzésében. A 3D/2D-videózaj-csökkentés automatikusan kiküszöböli a szemcsés képeket.

Automatikus nagyítás, okos biztonsági és egyéb funkciókkal

A webkamera olyan intelligens funkciókkal bír, amelyek bármilyen helyzethez képesek alkalmazkodni.

A mesterséges intelligenciát használó automatikus nagyítási funkcióval a felhasználó mindig a középpontban maradhat.

A látómező állítható 65°-ra, 78°-ra és 90°-ra, mindezt 5-szörös digitális nagyítással.

Gyorsan és biztonságosan bejelentkezhet a Dell UltraSharp webkamera és a Windows Hello arcfelismerő funkciójának használatával. A Dell ExpressSign-in megoldást is támogatja az új eszköz, vagyis a webkamerán lévő közelítésérzékelőnek köszönhetően a laptop automatikusan bejelentkezik, ha a felhasználó leül a gép elé, ha pedig felkel, akkor a rendszer kijelentkezik. Az eszközön egy mágneses webkamera-takaró is található, amely biztonságosan rácsukódik a lencsékre, így megvédi azokat, ha a webkamera éppen nincs használatban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!