Van próbaváltozat

2021.10.06. 06:00

Készítsünk könnyen, gyorsan, saját webáruházat

Az önálló webshop készítésében segíti a magyar vállalkozókat a most Magyarországra érkezett Shoptet.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Az egyszerű és hatékony webáruházkészítés igénye hívta életre a Shoptet szolgáltatását, amely jelenleg az egyik vezető megoldás a szlovák és a cseh piacon. A rendszer segítségével

webfejlesztői tapasztalat nélkül bárki elindíthatja saját online boltját.

A platformot úgy fejlesztették, hogy az alkalmas a kisebb, csupán néhány terméket értékesítő egyszemélyes vállalkozások, de akár a tízezres nagyságrendű napi rendelésszámot teljesítő webshopok számára is.

„Jelenleg a Shoptet már több mint 28 000 webáruháznak nyújt segítséget, így a CEE régió legnagyobb szolgáltatója webáruház készítés terén. A magyar piacra lépés fontos mérföldkő a vállalat életében, célunk a piaci egyensúly támogatása, rugalmas webáruház bérlési feltételekkel és a kész sablonokkal” – mondta Samuel Huba, a Shoptet vezérigazgatója.

Budapesti iroda, magyar csapat

A Shoptet célja támogatni a vállalkozásokat, hogy a rendszer segítségével gyorsan és hatékonyan tudják létrehozni saját webshopjukat.

„Az első irodát Budapesten nyitottuk meg, hogy még nagyobb segítséget tudjunk nyújtani a magyar partnereknek. Egy teljes magyar csapattal támogatjuk az ügyfeleket, továbbá a saját sales és marketing tevékenységünket egyaránt.” – tette hozzá Samuel Huba.

A magyar nyelvű oldal már elérhető, a 30 napos próbaverzió által bárki betekintést nyerhet a rendszer működésébe – sőt, van teljesen ingyenes, free verzió is.

Nem kell egyedül belevágni a webshop készítésbe. A „Shoptet család” tagjai erős közösséget alkotnak, ahol a tagok támogatják egymást és a fejlesztők valódi, folyamatos segítséget nyújtanak a felhasználóknak. Jelenleg már több mint száz webshop működik a Shoptet.hu-n, és úgy gondolják, hogy ez a szám hamarosan növekedni fog.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!