Digitália

2014.03.11. 08:53

A Magyar Telekom minden szolgáltatása rendben működik

Az internet alapú televíziós (IPTV), illetve a vezetékes internet szolgáltatásban még kisebb fennakadások tapasztalhatóak, a helyreállítás tart.

10.19 - A Magyar Telekom kedden délelőtt a vezetékes hálózatban is elhárította a problémát, így minden szolgáltatása rendben működik - közölte a társaság az MTI-vel.

A cég korábban azt közölte, hogy ügyfelei a mobil szolgáltatásban, IPTV és internet szolgáltatásban hétfő este nyolc óra óta tapasztalhattak országosan problémát.

Kedden a hajnali órákra a mobilhálózatát érintő hiba elhárult, ugyanakkor az internet alapú televíziós (IPTV), illetve a vezetékes internet szolgáltatásban még kisebb fennakadások voltak tapasztalhatók. A bizonytalan működést az IP hálózat meghibásodása okozta - közölte hajnalban a társaság.

7.50 - A kedd hajnali órákra elhárult a Magyar Telekom mobilhálózatát érintő hiba; a szolgáltatás ismét a megszokott minőségben érhető el országszerte - tájékoztatta kedden a Magyar Telekom kommunikációs igazgatósága az MTI-t.

Ugyanakkor az internet alapú televíziós (IPTV), illetve a vezetékes internet szolgáltatásban még kisebb fennakadások tapasztalhatóak, a helyreállítás tart.

A bizonytalan működést az IP hálózat meghibásodása okozta - közölte a társaság.

A Magyar Telekom ügyfelei hétfőn este nyolc óra óta észlelhettek fennakadásokat a mobiltelefon, IPTV és internet szolgáltatásban országosan. A szolgáltatások bizonytalanul működtek.

Legutóbb február végén voltak fennakadások az ország több pontján a Magyar Telekom szolgáltatásaiban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!