Legalább megpróbálta

2019.09.18. 06:00

Bréking: a játékosok gyöngye 14 év után kitakarította a szobáját (videó)

Megnyugtatásul annyit rögtön elárulhatunk, hogy nem sokáig tartott a tisztaság körülötte.

Már a neve is megnyerő – Jaegerrmeister – az elkötelezett játékosnak, aki a Twitchen közvetített játékain kívül arról lett világhírű, hogy 14 éve, azaz 2005 óta nem takarította ki a szobáját.

A Twitch.tv videojáték-közvetítéssel foglalkozó weboldal, platformján a felhasználók e-sport mérkőzéseket nézhetnek és élőben közvetíthetik saját játékmeneteiket. A Twitch.tv ma a világháló egyik legtöbbet látogatott weboldala.

Még júniusban derült ki, hogy Jaegerrmeister csak tolja, tolja ki a webre virtuális küzdelmeit, de tisztogatásra nem jut ideje.

Jaegerrmeister túrát is vezetett a neten a szobájában:

A témában vele készített interjút " target="_blank" rel="noopener">itt lehet elérni.

Nagy döntést érlelt meg benne a közel másfél évtized

Miután hírhedté vált mondhatni az egész weben, de legalábbis a játékosok világában, hogy övé minden idők legmocskosabb szobája, merész elhatározásra jutott: tisztító kesztyűkkel és szemeteszacskókkal szerelte fel magát és kipucolta az egész szobát. Volt mit kivinni, még két műanyagszatyornyi vizeletet is tárolt a helyiségben.

Előtte-utána képek (Forrás: Jaegerrmeister / Twitch)

A Nagy Tisztító Műveletről lenyűgöző time-lapse videót is közzétett az interneten.

Nem ő tehet róla, a játék a hibás

Sajnos, minden nagy elhatározás véget ér egyszer. Pár napja, szeptember 12-én kérdezte meg egy játékostársa, hogy miért is esett vissza a koszba.

Mint elmondta, ő kitartott volna, de hát elkezdett játszani a World of Warcraft Classic játékkal.

Sziszifuszi küzdelem a virtuális játékosok harca a valóságos élettel. Jaegerrmeister bevallotta, otthonosabb az otthona friss szemétréteggel, üres palackokkal, gyorséttermi csomagolóanyagokkal a padlón:

„Valójában nem hiszem, hogy újra meg fogom tisztítani a helyiséget, hogy őszinte legyek.”

Borítóképünk illusztráció, nem a barátnőt ábrázolja: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!