Megafon Központ: többé senkinek sem kell hallgatnia! (videó)

A nemzeti hangok megtalálása és felerősítése a Megafon Központ célja az interneten.

Sokan úgy érezzük, hogy a nemzeti, konzervatív hangok alig jelennek meg a közösségi médiában, miközben a balliberális tartalmak cunamiként jönnek velünk szembe. Ezen szeretnénk mi változtatni – fogalmazott a Mandinernek Kovács István, a Megafon Központ alapítója, akit korábban az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatójaként ismerhettünk meg.

Kovács István elmondta, a Megafon mottója az, hogy „mi nem akarjuk megmondani, hogy mi legyen a véleményed, de szeretnénk, ha te is hallatnád a hangod”.

„Félreértés ne essék, mi nem ideológiai képzést nyújtunk, hanem felerősítjük a konzervatív hangokat az online térben. Az a célunk, hogy mindenki a saját hangján szólaljon meg – csak hangosabban, látványosabban, érthetőbben. Ehhez nyújt segítséget a Megafon. Többféle lehetőség közül választhatnak a jelentkezők. Az ősszel induló képzéseken megmutatjuk, mik a legújabb trendek, és hogyan lehet hatékonyan használni a közösségi médiát. De ha valaki csak azt szeretné, hogy egy már meglévő tartalom, például videóblog több emberhez eljusson, abban is tudunk segíteni” – tette hozzá az alapító.

Hozzászólások

Garín kiejtette Wawrinkát
A világranglistán 22. chilei játékos három szettben, 2 óra 16 perces mérkőzésen búcsúztatta kedden a nemzetközi rangsorban 19., háromszoros Grand Slam-győztes svájci Stan Wawrinkát.
Gombát gyűjtő fiatalokat ölt meg egy tigris Nepálban
A királytigris csak azután engedte el áldozatai tetemét, hogy a helyszínre érkező vadászok lövéseket adtak le a levegőbe.
NNI: a járvány ellenére is nőtt az embercsempészek és a migránsok száma
Olajozottan működő bűnszervezetek irányítják ezt a területet.
Borzalmas! Egy eltűnt kislány csontjait találhatták meg a somogyi erdőben (videó)
Egy gombászó házaspár csontokat talált egy zacskóban az erdőben, Szántód közelében. Az orvosszakértő megállapította, egy 13-14 éves kislány maradványai lehetnek, aki valamikor az elmúlt húsz évben halhatott meg.
Kinevezték az Információs Hivatal új vezetőjét
Az új főigazgató, Bunford Zsolt főigazgatói kinevezése november elsejétől hatályos.
Benyújtotta lemondását az FC Barcelona elnöke
Bartomeu 2014-ben került a klub élére.