Zenekedvelők figyelmébe

2020.07.08. 12:30

Megjelennek a dalszövegek az új Samsung okostévéken

A legújabb frissítésnek köszönhetően több millió, a zenével szinkronban megjelenő dalszöveg válik elérhetővé az Apple Music alkalmazásban.

Forrás: Samsung

A 2018 után megjelent Samsung okostévéken elérhető opcióval a felhasználók minden eddiginél könnyebben követhetik a kedvenc zenéiket és azonnal megismerhetik a legújabb szerzemények szövegét.

A koreai gyártó az elsők között mutatta be az Apple Music alkalmazást készülékein. Az otthoni zenehallgatás élményét most tovább bővíti a az applikáció dalszöveg megjelenités funkciójával.

Így már könnyű az előadókkal együtt énekelni vagy rappelni.

Életre kelnek a versszakok

Az okostévéket úgy alkották meg, hogy a látványos képek mellett kiváló hangminőséget is biztosítsanak. Az Apple Music dalszövegeivel minden dal mondhatni életre kell az albumborítók alapján generált egyedi, színes, dinamikus hátterek előtt. A felhasználók könnyedén

átolvashatják a teljes szöveget, kiválaszthatnak egy konkrét sort vagy versszakot, közvetlenül a refrénre válthatnak vagy ellenőrizhetik, mennyi van még hátra a dalból.

Mindenki ismeri a dallamtapadás érzését, amikor képtelen feledni egy szöveget, de nem tudja a dal címét. Az Apple Music alkalmazással rá lehet keresni a dalszövegre és megtanulható az egész dal.

Az Apple Music alkalmazás letölthető a Samsung Smart TV Alkalmazásboltból, a felhasználók bejelentkezhetnek meglévő fiókjukba az Apple ID segítségével vagy új előfizetést indíthatnak a tévéjükről. A dalszövegek elérhetőségével az első dal elindításakor a sorok automatikusan megjelennek a képernyőn a zene ritmusában, így a felhasználók könnyedén követhetik a szöveget.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!