Hallgassa élőben!

Megkönnyíti a biciklisek és motorosok életét a Google Térkép új szolgáltatása

Az egyelőre csak Indinában elérhető szolgáltatás alternatív útvonalakat kínál a bicikliseknek és a motorosoknak.

Kedden jelentette be a hírt Delhiben a Google, hogy a Google Térkép a jövőben a kétkerekű járművek navigációját is támogatni fogja. A cég elsőként Indiában indítja el új térképes szolgáltatását, amelyet a későbbiekben több országra is szeretne kiterjeszteni.

Nem véletlen, hogy első körben Indiára esett a választás, rengetegen közlekednek az országban robogóval, kisebb motorokkal. Az alternatív útvonalak az autókra nem vonatkoznak, hiszen sok esetben olyan utcákat von be az útvonalba, amelyek vagy túl keskenyek egy autónak vagy tilos autóval behajtani.

Kijött az osztálykülönbség a HVSC és a Szegedi VE között
Tizenkét év után játszott ismét magyar kupa-mérkőzést a Hódmezővásárhelyi VSC férfi vízilabdacsapata, amely a Szegedi VE-t fogadta a nyolcaddöntő első mérkőzésén.
Oroszországban 41 millió embert oltottak be teljesen
Az új koronavírus elleni vakcinagyártás a jelenlegi havi 30 millió készletes szintről az év végére 45 millióra növekszik majd.
Szűz Máriát ünnepelték öt napon át Újszegeden - Fotók
Idén is megtartották a hagyományos Mária-napokat Újszegeden, a pénteki zárómisén a betegek szentségét is kiszolgáltatták.
Kószó Mihályné Marika munkáját ismerték el
Közösségépítő Önkéntes Díjat vehetett át a mórahalmi Kószó Mihályné Marika. A Bástya Nyugdíjas Klub vezetőjének egész életét átszőtte a társadalmi munka.
Kuvaszfesztivál és juhászbemutató
Kocsis Máté: hatalmas falat fogunk állítani Gyurcsánynak, amíg nem késő!
Gyurcsány Ferenc újra hatalmat akar, újra becsapja az embereket, újra trükközik, ezért Őszöd nem a múlté, nem történelem, hanem a velünk élő valóság – írta a Fidesz frakcióvezetője.