Fontos tudnivalók

2020.06.03. 12:30

Megújult az Országos Vérellátó Szolgálat honlapja

A véradók és az érdeklődők igényeinek megfelelően kialakított portál számos új tartalommal bővült.

Budapest, 2018. május 14. Egy férfi vért ad az Országos Vérellátó Szolgálat megújult Karolina úti véradóterének átadásán 2018. május 14-én.

Forrás: MTI

Fotó: Mónus Márton

A látogatók egyebek között végig követhetik a vér útját a véradástól egészen a vérkészítmények felhasználásáig. Mindezt videó formájában, az öt részes Vér útja kisfilm-sorozaton keresztül is bemutatják.

Frissült az itt található oldal véradási helyszínkereső alkalmazása, ezzel is segítve a véradókat, hogy még könnyebben megtalálják a számukra legmegfelelőbb helyszínt és időpontot.

Új struktúrában és szintén számos friss tartalommal kiegészülve érhetők el a magyarországi szervdonációkkal, transzplantációs várólistákkal és az őssejt-donációval kapcsolatos információk is.

A honlap véleményküldési funkcióval is bővült: ezen keresztül várják a látogatók visszajelzését, hogy folyamatosan fejleszthessék az oldalt a felhasználói igényeknek megfelelően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!