Digitália

2016.02.10. 20:53

Nekimegy a legnagyobb torrent oldal a stream szolgáltatásoknak

Úgy tűnik, hogy a különböző fizetős stream oldalak, akik pénzért filmeket kínálnak nézőiknek, versenytársra lelhetnek a legnagyobb nemzetközi torrent oldal, a The Pirate Bay személyében.

Markót Imre

A The Pirate Bay oldalára a napokban a torrent fájlok letöltése mellé új Stream It! funkció is került. A beépített gomb jelenleg még csak béta verzióban működik, de már nem kell letölteni a videó fájlokat ahhoz, hogy megnézzék azokat a felhasználók. A Stream It! feliratra kattintva feltelepül a böngészőnkbe egy plug in, aminek segítségével online is meg lehet nézni a kiválasztott videót a The Pirate Bay oldaláról.

 




Ha a torrent oldalnak beválik a béta verzió, talán a világ legnagyobb stream szolgáltatójává is kinőheti magát. Az ötlet mögött valószínűleg a Popcorn Time fejlesztője áll, akinek az oldalát a kalózfilmek Netflixeként is hívják. 

A beépített modul Google Chrome és Mozilla Firefox böngészőkkel működik, azonban a cselekmény még így is illegálisnak számít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!