Digitália

2019.04.11. 18:52

Oprah Winfrey-vel forgat sorozatot Harry herceg

A mentális egészségről szóló sorozat az Apple idén ősszel induló streaming szolgáltatása számára készül.

MTI

Harry brit herceg és Oprah Winfrey amerikai műsorvezető közösen készít televíziós sorozatot a mentális egészségről az Apple idén ősszel induló streaming szolgáltatása számára.


A Kensington-palota szerdai bejelentése szerint Harry és Oprah társkészítőkként és producerekként jegyzik a 2020-ban induló szériát.


"Őszintén hiszek abban, hogy a jó mentális egészségnek, a mentális fittségnek kulcsszerepe van abban, hogy valaki jó vezető legyen, hogy a közösségek hatékonyan működjenek, hogy az ember céltudatos lehessen" - fogalmazott a 34 éves sussexi herceg Instagram-oldalán, hozzátéve, hogy nagy büszkeséggel tölti el, hogy Oprah-val dolgozhat együtt a projekten.


A herceg régóta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a mentális egészségről nyíltan merjenek beszélni az emberek.


2017-ben maga is őszintén beszélt arról, hogy édesanyja, Diana hercegnő halála után csaknem két évtizedig küszködött a magába fojtott gyásszal, az ezzel járó agresszióval egészen addig, amíg végül lelki segítségnyújtásra szorult.


Az Apple márciusban mutatta be Apple TV+ elnevezésű streaming szolgáltatását, amellyel reményei szerint sikerül betörnie a Netflix, az Amazon és a Hulu uralta piacra.


A tervek szerint idén ősszel induló szolgáltatás a "világ legkreatívabb történetmesélői", köztük Oprah Winfrey és Steven Spielberg által jegyzett exkluzív programokat fog kínálni a felhasználóknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!