Digitália

2019.09.05. 11:03

Piacra dobja a Galaxy Fold második modelljét a Samsung

Bár a kezdő modellt még nem árusítják, de Kínában már a múlt héten elkezdődött az előzetes regisztráció a telefonra.

MTI

Bár még nem is árulják a dél-koreai Samsung összehajtható telefonját, a Galaxy Foldot, hírek szerint a maroktelefon második modelljének megjelenéséig nem kell sokat várni, 2020 elején dobják piacra.


A Bloomberg amerikai hírügynökség Samsung-forrásokra hivatkozva azt közölte, hogy az új modell megjelenésének pontos időpontja az alapkészülék sikerétől függ majd.


Bár a kezdő modellt még nem árusítják, de Kínában már a múlt héten elkezdődött az előzetes regisztráció a telefonra. A Galaxy Foldot a tervek szerint valamikor szeptemberben kezdik értékesíteni, nagy valószínűséggel a hónap második felében.


A Bloomberg által idézet források szerint az új modell képátmérője 6,7 coll lesz és várhatóan olcsóbb az alapmodellnél, amely két képátmérővel, 4,6 és 7,3 collal rendelkezik.


A hírügynökség jelentése szerint a jövőre debütáló új modell formája várhatóan négyzet alakú lesz, hogy kényelmesebben elférjen a zsebben.


(Lead-képünk illusztráció: Pixabay - a szerk.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!