Strapamodell

2021.10.28. 18:00

Se fagy, se hő, se por nem hozza zavarba az extrém laptopot

Különösen szélsőséges körülményekre tervezték a Dell Technologies legújabb Latitude Rugged portfólióját.

Forrás: Dell

Az új modellek extrém hőmérsékletnek, állandó rázkódásnak, pornak és magas páratartalomnak is ellenállnak.

A portfólió termékei képesek futtatni a legmodernebb alkalmazásokat, bárhol képesek kapcsolódni a hálózathoz és hosszú ideig használhatóak töltés nélkül. A most bemutatott újdonságok: a Dell Latitude 5430 Rugged a legkönnyebb és legerősebb 5G-képes 14 colos, semmi-rugged modell, a Dell Latitude 7330 Extreme pedig az iparág legkisebb 5G-képes 13 colos rugged modellje.

A készülékek simán helytállnak olajkútfúró tornyokon vagy a harctereken. Ehhez képest 11. generációs Intel processzorokkal rendelkeznek, Intel Wi-Fi6E- és akár 5G-csatlakozásuk is lehetséges azokban az esetekben, amikor kritikus fontosságú a hálózati kapcsolat létrehozása és fenntartása.

Továbbfejlesztett, napfényben is olvasható és kesztyűben is működtethető érintőképernyőkkel rendelkeznek, akár 1400 nites fénysűrűséggel, közel 25 órás akkumulátor-üzemidővel, használat közben is cserélhető a dupla akkumulátorral, hogy a munkát egy pillanatra se kelljen félbeszakítani.

Biztonságukról TPM 2.0 ControlVault technológiájú, fejlett hitelesítés gondoskodik. Az integrált kriptográfiai kulcsok, valamint az opcionális érintéses és érintés nélküli SmartCard-olvasó és ujjlenyomat-olvasó további védelmet biztosít.

A Dell Latitude 5430 Rugged és a Dell Latitude 7330 Rugged Extreme világszerte december 9-től lesz elérhető Windows 11 operációs rendszerrel.

Borítóképünkön a Dell Latitude Rugged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!