Szegedi hírek

2022.12.07. 18:46

Díjazták a szakképzésért legtöbbet dolgozókat

Szeged Szakképzéséért díjakat adtak át tegnap a Vedres-iskolában. Az elismerést azoknak adják, akik a szegedi szakképzés területén kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.

Tímár Kriszta

2016-ban alapították az elismerést, amelyet tegnap is átadtak.

Fotó: Török János

A Szegedi Szakképzési Centrum idén is átadta a 2016-ban alapított Szeged Szakképzéséért díjakat. A plakettel hagyományosan azokat a munkatársakat, diákokat és gyakorlati szakembereket ismerik el, akik a szegedi szakképzés területén kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, illetve gyarapították iskoláik hírnevét.  Idén 12 díjazott volt, ők Erdélyi Margittól, a Szegedi Szakképzési Centrum főigazgatójától és Avramucz Mihály kancellártól vehették át a rézplakettet a Vedres-iskolában rendezett ünnepségen.

Szeged Szakképzéséért díjat kapott pedagógusi munkája elismeréseként Csanádi Péter (Szegedi Szakképzési Centrum József Attila Általános Iskola és Szakképző Iskola), Egervölgyi Lilla (Szegedi Szakképzési Centrum Vedres István Technikum), Együd János Lászlóné (Szegedi Szakképzési Centrum Krúdy Gyula Szakképző Iskola), Kerekes Pál (Szegedi Szakképzési Centrum Csonka János Technikum), Kovács János (Szegedi Szakképzési Centrum Déri Miksa Műszaki Technikum), Krizbai Imréné (Szegedi Szakképzési Centrum Kőrösy József Közgazdasági Technikum), Regősné Jancsovics Julianna (Szegedi Szakképzési Centrum Vasvári Pál Gazdasági és Informatikai Technikum), Rózsa János (Szegedi Szakképzési Centrum Móravárosi Szakképző Iskola ) és Tímár Csaba (Szegedi Szakképzési Centrum Gábor Dénes Technikum és Szakgimnázium). Szintén ezt az elismerést kapta meg Antal Zoltán, a Szegedi Szakképzési Centrum belső ellenőre, illetve a centrummal együttműködő cégek közül a Bodrogi Bau Kft. A Szeged Szakképzéséért díjat diák kategóriában Szekeres Ádám, a SZSZC Tóth János Szakképző Iskola tanulója vehette át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!