Hallgassa élőben!

Ostrom alatt áll Európa

Törökország úgy döntött, sem tengeren, sem szárazföldön nem tartóztatja fel tovább az Európába igyekvő migránsokat, ezért február 28-án megnyitotta előttük a határait. Azóta Görögország és Bulgária ostrom alatt áll, tízezrek próbálnak illegálisan az Európai Unió területére jutni.

kell az együttműködés / 6 napja
A spanyol, az olasz és a balkáni útvonalon is érkeznek, miközben Fehéroroszország irányából megerősödött egy új útvonal is, amelyen hullámokban elérték már Németországot is.
határozott álláspont / 2 hete
Bakondi György szerint a hatékony határvédelemhez erős műszaki akadályrendszer, megfelelő jogi környezet és intenzív járőr tevékenység szükséges, és az EU épp ezt a hatékony migrációs politikát támadja.
Illegális bevándorlás / 3 hete
A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások két csoportban – Katymárnál, majd Bácsbokod közigazgatási területén – 22 illegális bevándorlót tartóztattak fel. Az 51-es főúton Nagybaracskánál egy indiai embercsempész autójában két migránst találtak, míg Csongrád-Csanád megyében további 47-et tartóztattak fel – közölte a rendőrség csütörtök kora reggel a honlapján.
illegális bevándorlás / 1 hónapja
Egy óra alatt több tucat migráns érkezett, akiket a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísértek az ideiglenes biztonsági határzárhoz.
irányváltásra volna szükség / 1 hónapja
Az Európai Unió megosztott az afganisztáni menekültválság ügyében, így a migrációs probléma újra itt van – mondta a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában, amelyben a téma a bledi nemzetközi stratégiai fórum volt.
Illegális bevándorlás / 2 hónapja
Kevés esélyt lát egy újabb tömeges menekülthullámra az Afganisztánban kiújult harcok kapcsán az Európai Embercsempészet Elleni Központ helyettes vezetője, aki szerint hatékony hírszerzéssel ezeket a kezdeményezéseket csírájában el lehet fojtani – írta a Magyar Nemzet a csütörtöki számában.
A Pick-Szeged döntetlent játszott Kielben
A Pick Szeged 32-32-es döntetlent játszott a német THW Kiel otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában, szerdán – írja az MTI.
Aljas provokáció a baloldal helyszínválasztása a békemenet szervezői szerint
Most is félnek a békés, nemzeti érzelmű tömegtől.
Wolf Kati szexi miniruhában mutatta meg hosszú combjait
Elképesztően néz ki.
Idén is kapnak tűzifát a rászorulók
Az idén is ötmilliárd forintos keretre pályázhattak az önkormányzatok a szociális tüzelőanyag-programban, a lehetőséggel 2351 település élt.
Minden jegy elkelt az Elk*rtuk első heti vetítéseire
A Corvin Moziban a jegyeladások alapján az őszödi beszéd utáni eseményeket feldolgozó film érdekli legjobban a magyarokat mozinézőket.
Szenvedély és tragédia a színen
A fiatalság szertelensége, a művészlét keserédes, rögös mindennapjai elevenednek meg vágyakkal és szenvedéllyel fűszerezve a Szegedi Nemzeti Színház soron következő bemutatójában.