MCS LoL Frenna-interjú

2020.12.22. 10:45

Frenna: az első meccs csak bemelegítés volt, hogy észhez kapjunk – interjú

0–1-ről fordította meg a döntőt a Nógrádi Tollas Vitézek csapata, Frenna mesélt erről a parádés győzelemről.

Hatalmas várakozás övezte a Budapesti Griffek és a Nógrádi Tollas Vitézek összecsapását, ugyanis egyszer már találkozott a két csapat a Megyék Csatája küzdelmeiben. Akkor a Budapesti Griffek viszonylag sima 2–0-val lerendezték a nógrádiak elleni Bo2-es szériát, de a döntőben másképp alakultak az erőviszonyok. Az első meccset a papírformának megfelelően elhozták a Griffek, de utána egy teljesen másik ötös volt az ellenfelük. A Tollas Vitézeket mintha kicserélték volna, zsinórban három győzelemmel elhódították a bajnoknak járó trófeát és az 500 000 forintos fődíjat. A döntő után Frenna, a Nógrádi Tollas Vitézek lövésze foglalta össze a finálé történéseit, valamint visszatekintett a Megyék Csatájára, Magyarország első olyan országos e-sport versenyére, ahol a megyék legjobbjai küzdöttek meg egymással League of Legendsben és FIFA 21-ben.

A Megyék Csatája küzdelmei véget értek, azonban a Megyék Csatája oldalán folyamatosan frissülő tartalmak várnak még titeket a következő napokban is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!