18
Csak felnőtteknek A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot! Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.
Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves

Megmozdult az ország, rengetegen jelentkeztek a Megyék Csatája versenyeire

Alátámasztja a statisztika, hogy elképesztő igény van e-sportversenyekre Magyarországon.

A Megyék Csatája – Országos E-sport Verseny óriási népszerűségnek örvend a videójátékosok körében. Ugyan csak két játékban, League of Legendsben és FIFA 21-ben eresztik egymásnak a gamereket az MCS keretein belül, de Magyarország minden pontján elkezdtek szervezkedni a versenyzők.

A világ legnépszerűbb MOBA játékában a selejtezők első köre már befejeződött, de a második fordulóra, valamint a FIFA 21-re folyamatosan lehet még jelentkezni a megyekcsataja.hu weboldalon.

Melyik a népszerűbb e-sportjáték a Megyék Csatáján, a FIFA 21 vagy a League of Legends?

Az első adatok alapján kisebb előnyre tett szert a League of Legends, amire 1100-nál több regisztráció érkezett be a versenybírókhoz. FIFA 21-ben az előregisztráció szakaszában átlépte a leadott jelentkezések száma a 900-at. Külön érdekesség, hogy a FIFA 21 két platformja, vagyis a PS4 és az Xbox One hasonló népszerűségnek örvend a gamerek körében. A cikk közzétételének pillanatában mindössze egyetlen egy regisztrációval vezet a PS4, de még lehetnek fordulatok, mivel a játék hivatalosan csak október 9-én jelent meg, onnantól lép a következő szakaszába a nevezés.

Régiónkénti eltérések League of Legendsben

Vannak olyan területei az országnak, ahonnan záporoznak a nevezések LoL-ban. Külön ki kell emelni az északi megyéket, ahol nagyon komolyan veszik a játékosok a versenyzést, hatalmas küzdelmek zajlottak az első selejtezőkön. Csak Budapesten és Pest megyében összesen 50 csapat harcolt a továbbjutást érő első helyezésekért.

Ne feledjétek, hogy mindkét játékban továbbra is éles a Megyék Csatája – Országos E-sport Verseny regisztrációs felülete. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

Hozzászólások