Egyperces

2007.03.12. 15:19

18 hónap alatt négyszer gázolt a gyalogátkelőhelyen

Bevonták a jogosítványát annak a 34 éves spanyol férfinek, aki rövid idő alatt négy személyt is elgázolt, ráadásul mindegyiket gyalogátkelőhelyen.

A pamplonai lakos egyetlen alkalommal sem fékezett, amikor balesetet okozott, ezért a rendőrség azt gyanítja, hogy egyáltalán nem is vette észre az úton átmenni szándékozókat. Így feltételezik, hogy látási, vagy egyéb képességei nem működnek kielégítően ahhoz, hogy jogosítványa legyen. A férfinek most kiterjedt vizsgálatokon kell részt vennie, hogy megállapíthassák, alkalmas-e egyáltalán az autóvezetésre.

Az első balesetnél a sofőr egy zebrán gázolt, majd pár nappal később egy parkoló autónak hajtott neki, de még ugyanaznap rányitotta saját járműve ajtaját egy hátulról érkező kocsira. Fél évvel később egy nyugdíjas házaspárt ütött el, akik szintén a gyalogátkelőhelyen közlekedtek, majd fél hónappal ezután egy 78 éves asszonyt sodort el a zebrán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!