Egyperces

2010.05.03. 20:08

Michael Douglas elégedett fia büntetésével

Életmentőnek nevezte a fiára kábítószervádak miatt kirótt ötéves börtönbüntetést Michael Douglas, aki az április 20-i ítélethirdetés óta először szólalt meg.

A büntetés életmentő lehet, az ötéves időtartam megfelelő - mondta mindezt az NBC csatornának.

Az Oscar-díjas színész reményei szerint fiának, a 31 éves Cameronnak büntetése alatt lesz ideje megszabadulni kábítószer-függőségétől, amely 13 éves kora óta üldözi.

"Meghalt volna, vagy végeztek volna vele. A fiam kereskedett a kábítószerrel, egy időben még végezni is akart magával" - mondta Michael Douglas.

Cameron Douglasre ötéves letöltendő börtönbüntetést szabott ki a bíróság, amiért metamfetaminnal kereskedett egy felkapott manhattani szállodában.

"Időbe telik, mire újjáépíti magát" - mondta fiáról a színész, aki hozzátette: az ítélethozatalig börtönben eltöltött idő nagyon nehéz volt a család számára. "Minden hibája és betegsége ellenére Cameron nagyszerű fiatalember. Nem állnék mellette, ha nem így érezném" - fogalmazott Michael Douglas.

A 65 éves híresség elismerte, hogy legnagyobb részt ő a felelős fia problémáiért. Távoli apaként írta le magát, olyannak, aki nem töltött elég időt gyerekével, mert karrierje fontosabb volt.

Arra a kérdésre, hogy milyen tanáccsal szolgálna a kábítószerügyletekbe keveredő gyerekek szüleinek, Douglas azt válaszolta: "Korán fülön kell csípni őket. A lehetőségek már korlátozottak, ha a gyerekek már elmúltak 18 évesek".

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!